Follow us

Φέτος τα χρώματα κυριαρχούν στις τάσεις της σεζόν | Πώς θα τα εντάξεις στο επίσημο ντύσιμο

Tips για να εντάξεις τα έντονα χρώματα στις εμφανίσεις σου και να ενθουσιάσεις.

Φέτος τα χρώματα κυριαρχούν στις τάσεις της σεζόν | Πώς θα τα εντάξεις στο επίσημο ντύσιμο Pixel Formula

Φέτος η μόδα επιβάλλει εκκεντρικά looks, glamorous αισθητική και μαξιμαλιστική διάθεση. Όπου και αν κοιτάξουμε, όποια συλλογή και αν συναντήσουμε, ό,τι και αν φορέσουν οι μούσες των σχεδιαστών και οι ιέρειες του στιλ όλα συμπεριλαμβάνονται στην ίδια κατηγορία όσον αφορά το ντύσιμο της σεζόν: πρέπει να είναι έντονο, να ξεχωρίζει και να μάς προσφέρει ό,τι στερηθήκαμε. Για αυτό, άλλωστε, και θα ανακαλύψεις μεταξύ των τάσεων να κυριαρχούν οι λάμψεις με στρας και τα έντονα χρώματα. Σήμερα, παρ' όλα αυτά, θα κάνουμε λόγο κυρίως για την τελευταία, εκείνη που θέλει φέτος να φοράμε εν μέσω του χειμώνα χρώματα που επιλέξαμε το καλοκαίρι!

Loading...

Καλά διάβασες, αποχρώσεις όπως το neon πράσινο, το ζεστό πορτοκαλί, το φούξια και το μωβ, που φορέσαμε το καλοκαίρι, θα μας ντύσουν και τις επόμενες εβδομάδες. Ήδη, άλλωστε, έχουν κυριαρχήσει στο street style με τις fashion experts να μας τα προτείνουν μέχρι και στο βραδινό ντύσιμο μας. Πώς θα περάσουμε, όμως, από τη θεωρία στην πράξη;

Τα tips για να αναβαθμίσεις το γιορτινό/βραδινό ντύσιμο σου με χρώμα

1. Πρόσθεσε ένα φόρεμα με print που έχει τις hot αποχρώσεις της σεζόν.

Loading...

2. Φόρα ένα παλτό σε έντονη απόχρωση, όπως το κόκκινο ή το κυπαρισσί, για να κάνεις πιο ενδιαφέροντα τα μονόχρωμα σύνολα σου σαν πραγματική fashionista.

Loading...

3. Ένα blazer σε pop απόχρωση θα κάνει τη διαφορά στον κλασικό style combo του top και του τζιν.

Loading...

4. Έρχεται ρεβεγιόν και εσύ χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα μίνι ή μίντι φόρεμα σε μία εκκεντρική απόχρωση όπως το φούξια και το κόκκινο!

Loading...

5. Μπορείς να φορέσεις μία φούστα ή ένα παντελόνι σε μία τέτοια απόχρωση και να το συνδυάζεις με άλλη μία, δημιουργώντας το ιδανικό color blocking.

Extra tip: Εάν σε φοβίζουν οι έντονες αποχρώσεις, μπορείς πάντα να εστιάζεις σε μία και να κρατάς το υπόλοιπο σε ουδέτερους και ήσυχους τόνους, για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ