Ελένη Μενεγάκη | Πώς θα φορέσεις το βελουτέ φόρεμα φέτος τα Χριστούγεννα όπως η παρουσιάστρια

Γιατί όλες οι Ελληνίδες celebrities και οι fashion influencers δεν το αποχωρίζονται ποτέ;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Η εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά με την πρόσφατη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη, η οποία είναι γνωστή για το θηλυκό στιλ της και το ροζ κραγιόν της. Εμείς, όμως, σήμερα θα επικεντρωθούμε κυρίως στις στιλιστικές επιλογές, οι οποίες τον τελευταίο καιρό έχουν άκρως γιορτινή διάθεση. Άλλωστε, διανύουμε την πιο λαμπερή περίοδο και χρειαζόμαστε αμέτρητες προτάσεις όσον αφορά το γιορτινό ντύσιμο, τις επίσημες εμφανίσεις και τα βραδινά σύνολα. Η έμπνευση έρχεται, λοιπόν, από την γκαρνταρόμπα της διάσημης παρουσιάστριας.

Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη είναι ιδανικό για τις επίσημες εμφανίσεις σου

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε πρόσφατα στη μικρή οθόνη με ένα ιδιαίτερο φόρεμα, το οποίο αμέσως αιχμαλώτισε την προσοχή μας. Ο λόγος για το μίντι βαθύ μπλε φόρεμα της, το οποίο έφερε ''V'' ντεκολτέ, σκίσιμο μπροστά και βελουτέ υφή. Η ίδια το συνδύασε με party ankle boots, τα οποία ολοκλήρωσαν την γιορτινή διάθεση του look.

Γιατί χρειάζεσαι στη γκαρνταρόμπα σου ένα βελουτέ φόρεμα;

Από τις πιο σημαντικές συμβουλές, που μπορούμε να σου προσφέρουμε, είναι να επενδύεις κυρίως σε διαχρονικά κομμάτια με υψηλή ποιότητα. Αφενός δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και θα τα αξιοποιείς κάθε σεζόν. Αφετέρου, η υψηλή ποιότητα τους θα κάνουν κάθε εμφάνιση σου να δείχνει πολυτελής. Το βελουτέ φόρεμα συγκαταλέγεται και στις δύο κατηγορίες και η μόδα μας τονίζει πως είναι ένα staple του fancy ντυσίματος.

Η υφή του είναι συνδυασμένη με τις επίσημες εμφανίσεις, ενώ όπως αναφέραμε έχει ταυτιστεί και με την πολυτέλεια. Όποιο και αν είναι το ''ταμπελάκι'' του, δείχνει σαν να κόστισε πολλά... Διαχρονικό, κομψό και ευέλικτο για τις επίσημες εκδηλώσεις σου, το βελουτέ φόρεμα θα σου φανεί κάτι παραπάνω από απλά χρήσιμο. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι η πρώτη διάσημη που δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της στο εν λόγω κομμάτι. Είδαμε και τη Δανάη Μπάρκα με ένα κυπαρισσί βελουτέ φόρεμα σε παρόμοιο σχέδιο, ενώ οι fashion influencers ανά τον κόσμο σταθερά το αναδεικνύουν στα γιορτινά και επίσημα looks τους.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα βελουτέ φορέματα, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου και θα θες άμεσα να αποκτήσεις.

Βελουτέ μίνι φόρεμα, Lynne

Βελούδινο κρουαζέ φόρεμα με λαιμόκοψη ''V'', Marks & Spencer

Βελούδινο μίντι φόρεμα με τιράντες, Zara

Βελουτέ μάξι φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι, Helmi

Βελούδινο μίνι φόρεμα με μακρύ μανίκι, Celestino

Κοντό, εφαρμοστό φόρεμα από απαλό βελουτέ ύφασμα με λαιμόκοψη ''V'', Η&Μ

Βελούδινο μίνι φόρεμα με λεπτές τιράντες, BSB

Βελούδινο μίντι φόρεμα με λαιμόκοψη ''V'', Mango