Follow us

Η πραγματική Carrie Bradshaw | 3 στιλιστικές συμβουλές από μία λάτρη και expert της μόδας

Μία fashionista μάς δίνει 3 συμβουλές και εμείς σου τις μεταφέρουμε.

Η πραγματική Carrie Bradshaw | 3 στιλιστικές συμβουλές από μία λάτρη και expert της μόδας Pixel Formula

Ίσως και να μην έχει περάσει μία μέρα, που να μην αναζητούμε πηγή στιλιστικής έμπνευσης. Τα μάτια μας είναι ανοιχτά για νέες συλλογές, φρέσκες ιδέες συνόλων, συμβουλές, μυστικά και οτιδήποτε θα μπορούσε να εξελίξει το στιλ και την γκαρνταρόμπα μας. Ως συντάκτριες μόδας έχουμε βάλει στόχο να μεταλαμπαδεύσουμε όσα ανακαλύπτουμε καθημερινά και σήμερα έχουμε συγκεντρώσει τρία χρήσιμα στιλιστικά μυστικά πάνω στο καθημερινό ντύσιμο. Έτσι, θα μπορέσεις να οργανώνεις ακόμα καλύτερα τα σύνολα σου αλλά και να πειραματιστείς περισσότερο με το στιλ, αξιοποιώντας στο έπακρο όλα τα κομμάτια της συλλογής σου.

H real - life Carrie Bradshaw του Tik Tok μας προσφέρει τις πιο έξυπνες στιλιστικές συμβουλές

Αναζητώντας στιλιστική έμπνευση ανάμεσα στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συναντήσαμε μία προσωπικότητα σαν καμία άλλη στο διάσημο Tik Tok. Το στιλ της μαγνήτισε αμέσως την προσοχή μάς και η ντουλάπα της την καρδιά μας. Ο λόγος για μία ιδιαίτερη fashionista που εξελίσσει το styling με κάθε της ανάρτηση, την Carla Rockmore. Πρόκειται για μία σχεδιάστρια κοσμημάτων και content creator, που θυμίζει αρκετά την αιώνια ερωτευμένη με τη μόδα, Carrie Bradshaw.

Loading...

Η διώροφη γκαρνταρόμπα, τα μπουκλωτά μαλλιά και το στιλ της, που είναι φανταχτερό, εκκεντρικό και απολύτως σοφιστικέ θυμίζει τόσο πολύ την αγαπημένη ηρωίδα του ''Sex and the City''. Ανάμεσα στα ράφια, τις κρεμάστρες και τα συρτάρια της ονειρικής για όλες μας γκαρνταρόμπας της βρίσκονται κομμάτια, που φέρουν την υπογραφή πολυτελών οίκων, όπως επίσης πολλές vintage δημιουργίες και μία ποικιλία χρωμάτων και υφών. Πραγματικά, μία ματιά στα βίντεο της είναι αρκετή για να σε πείσει να απαρνηθείς τα μονόχρωμα σύνολα και να γίνεις η επόμενη fashionista του γραφείου. Άλλωστε, η ίδια έχει δηλώσει, πως στόχος της είναι με κάθε της styling να εξελίσσει όσα θεωρούνται δεδομένα στο χώρο της μόδας.

Από το περιεχόμενο στο προφίλ της, που μετράει 717.000 ακολούθους, ξεχωρίσαμε τα παρακάτω τρία βίντεο με τις έξυπνες στιλιστικές συμβουλές. Υπόσχονται να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου από το γραφείο μέχρι τις εξόδους σου.

Πώς θα φορέσεις ''άνετα'' το wrap dress;

Πώς θα ανανεώσεις τα staples της γκαρνταρόμπας σου;

Πώς θα βρεις το ιδανικό blazer για τον δικό σου σωματότυπο;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ