Follow us

Ανακαλύψαμε τα 8 κομμάτια που θα κάνουν τον φετινό χειμώνα... ανεκτό

Στιλ και ζεστασιά φέτος θα συνδυαστούν μοναδικά!

Ανακαλύψαμε τα 8 κομμάτια που θα κάνουν τον φετινό χειμώνα... ανεκτό Pixel Formula

Ο χειμώνας είναι και επίσημα εδώ και κάθε μέρα φροντίζει να μας το θυμίζει. Ο έντονος αέρας, η χαμηλή θερμοκρασία και οι βροχές είναι εδώ και κάνουν το καθημερινό styling λίγο πιο δύσκολο από ό,τι συνήθως. Οι ανάγκες μας αυξάνονται όσον αφορά το ντύσιμο και η κομψότητα πολλές φορές θυσιάζεται στον βωμό της πρακτικότητας. Ήρθε η ώρα να βάλουμε αυτές τις ημέρες πίσω και να χαράξουμε μία νέα εποχή όσον αφορά το χειμωνιάτικο στιλ. Πλέον, θα φοράμε πολλά ρούχα για έξτρα πόντους ζεσταστιάς, αλλά θα το κάνουμε σωστά. Ο συντονισμός και η έμπνευση εδώ θα μας χρησιμεύσουν παραπάνω από όσο φαντάζεσαι.

Loading...

Winter Styling | Πώς θα κάνουμε το χειμώνα λίγο πιο ζεστό και κομψό

Προτού ζήσουμε την περσινή κακοκαιρία, φέτος θα έχουμε προσαρμοστεί καταλλήλως. Θα εξοπλίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα απολύτως απαραίτητα κομμάτια και έτσι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εποχής αλλά και των τάσεων. Η λύση, λοιπόν, που θα κάνει τον χειμώνα υποφερτό και ανεκτό είναι τα basics και πιο συγκεκριμένα τα χειμωνιάτικα basics.

Loading...

Ποια είναι αυτά;

Ζιβάγκο: Θα το φορέσεις μόνο του αλλά θα το συνδυάσεις και με άλλες μπλούζες, ακόμα και με το φούτερ σου.

Ζεστό πουλόβερ: Ξέχνα για λίγο τα ελαφριά πλεκτά, τώρα χρειάζεσαι κάτι ζεστό.

Πρακτικό puffer jacket: Το καπιτονέ μπουφάν είναι χρήσιμο και θα σε κρατήσει ζεστή όσο και να πέσει η θερμοκρασία. Επίσης, αποτελεί μεγάλη τάση της φετινής σεζόν.

Μάλλινη εσάρπα: Μην την υποτιμάς, μία μάλλινη εσάρπα πέρα από το γεγονός πως θα σου προσφέρει ζεστασιά και άνεση, θα αναβαθμίσει το look σου. Είναι συνδυασμένη με την κομψότητα και την πολυτέλεια.

Καπέλο: Ένα ακόμη υποτιμημένο αξεσουάρ, που ωστόσο λατρεύουν οι μεγαλύτερες ιέρειες του στιλ. Θα σου προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, όταν δεις τόσο το στιλ που προσφέρει όσο και τη ζεστασιά.

Μάλλινο παλτό: Επένδυσε σε ένα διαχρονικό μακρύ μάλλινο παλτό και σου εγγυόμαστε πως δεν θα το μετανιώσεις ποτέ.

Ψηλές μπότες με τρακτερωτή σόλα: Είτε χιονίσει φέτος είτε οι ουρανοί ανοίξουν, εσύ θα είσαι προετοιμασμένη με ένα κομψό και απολύτως cool ζευγάρι τέτοιων μποτών.

Οτιδήποτε δερμάτινο: Είναι ζεστά και αποτελούν τάση. Χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι παραπάνω; Επένδυσε σε παντελόνια, πουκάμισα και blazers για απολύτως on trend εμφανίσεις σε κάθε περίσταση.

Editor's Choice

Ολόμαλλο παλτό με γιακά, Mango

Δερμάτινο σακάκι με μονή σειρά κουμπιών, Marks & Spencer

Καπέλο bucket διπλής όψης από συνθετική γούνα προβάτου, Stradivarius

Μάλλινη εσάρπα, Zara

Φαρδύ καπιτονέ μπουφάν, H&M

Πλεκτό πουλόβερ με ψηλό γιακά και print, Pull & Bear

Mπλούζα Ζιβάγκο από Μαλλί και Μετάξι, Intimissimi

Ψηλές μπότες με τρακτερωτή σόλα, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ