Follow us

Ευγενία Σαμαρά - Φαίη Σκορδά - Ντορέττα Παπαδημητρίου | Πώς θα ντυθείς στη χριστουγεννιάτικη βόλτα

Οι τρεις celebrities έδωσαν το παρών στo άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Christmas Factory.

Ευγενία Σαμαρά - Φαίη Σκορδά - Ντορέττα Παπαδημητρίου | Πώς θα ντυθείς στη χριστουγεννιάτικη βόλτα NDP

Δεν υπάρχει κανένας αυτή τη στιγμή, που να μην έχει παρασυρθεί από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Ακόμα και ο Εμπενέζερ Σκρουτζ επηρεάζεται από αυτό και ας μην το θέλει! Όλα γύρω μας μάς βάζουν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση: Τα φώτα της πόλης, οι στολισμοί, τα γλυκίσματα και οι ήχοι από το ραδιόφωνο και τους δρόμους -όλα φωνάζουν Χριστούγεννα. Έτσι, θα ετοιμάζεσαι σιγά σιγά για να κάνεις τα ψώνια σου, να αναζητήσεις τα ιδανικά δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να προσθέσεις κάτι καινούργιο στο δέντρο και το στολισμό του σπιτιού σου, να βρεις τα κατάλληλα ρούχα για το φετινό ρεβεγιόν και να εξοπλιστείς για τα κάλαντα με τα ανάλογα γλυκίσματα -και για εσένα αφού τα γλυκά των Χριστουγέννων είναι ασυναγώνιστα. Για όλα αυτά χρειάζεσαι και τα κατάλληλα σύνολα. Άνετα ρούχα που θα σε κρατήσουν ζεστή και πάνω από όλα κομψή και θα μπορέσεις να τα φορέσεις από το γραφείο μέχρι τη βόλτα στη χριστουγεννιάτικη αγορά και τα theme πάρκα. Η Ευγενία Σαμαρά, η Φαίη Σκορδά και η Ντορέττα Παπαδημητρίου σού βρήκανε τα τρία διαφορετικά σύνολα, που θα θες άμεσα να τα αναδημιουργήσεις.

3 διαφορετικά looks για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες σου

Οι τρεις celebrities έδωσαν το παρών στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Christmas Factory και για αυτή την περίσταση φόρεσαν τα πιο αξιοζήλευτα χειμερινά outfits. Όπως είναι αναμενόμενο κάθ' ένα είναι εντελώς διαφορετικό και αντανακλά την αισθητική της εκάστοτε γυναίκας. Έτσι, είμαστε σίγουρες πως θα βρεις το ιδανικό για εσένα.

Ας ξεκινήσουμε από τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα σύνολο σε ουδέτερες αποχρώσεις. Η ίδια επέλεξε ένα ζιβάγκο σε cream απόχρωση, ένα μακρύ blazer και ένα tailored wide leg παντελόνι. Το look της ολοκληρώθηκε με μυτερές γόβες.

Ευγενία Σαμαρά - Φαίη Σκορδά - Ντορέττα Παπαδημητρίου | Πώς θα ντυθείς στη χριστουγεννιάτικη βόλτα

Στη συνέχεια η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά φόρεσε έντονο χρώμα. Ένα μακρύ κίτρινο παλτό, ένα ανοιχτόχρωμο blue denim παντελόνι, καφέ chelsea boots και ένα γκρι ζιβάγκο έκαναν το ιδανικό style combo για τις χειμωνιάτικες ημέρες.

Ευγενία Σαμαρά

Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου φόρεσε μία εμπριμέ ολόσωμη φόρμα, μυτερές μπότες και ένα μακρύ παλτό σε καφέ απόχρωση. Άλλο ένα look για εσένα που λατρεύεις τα nudes.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ