Follow us

Τα styling tips που ακολουθούν οι Ελληνίδες fashion influencers για άψογο χειμερινό στιλ

Ποια κομμάτια αξίζει να προσθέσεις στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου;

Vassia Kostara Courtesy of Vassia Kostara

Κάποιες φορές, ακόμα κι αν έχουμε ενημερωθεί για όλες τις νέες τάσεις της σεζόν, χρειαζόμαστε μία έξτρα βοήθεια. Λίγη έμπνευση δηλαδή, που θα μας βοηθήσει να υιοθετήσουμε τα trends, προσαρμόζοντας τα στο προσωπικό μας στιλ.

Πολύτιμη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία είναι οι αναρτήσεις που δημοσιεύουν οι influencers μόδας, μέσα από τις οποίες μας δείχνουν τρόπους και tricks που μπορούμε να δοκιμάσουμε και εμείς.

Εμείς κάναμε μερικά clicks στα Instagram προφίλ πέντε ελληνίδων influencers και συγκεντρώσαμε items και στιλιστικά tricks που αξίζουν την προσοχή σου.

Το must have φόρεμα του χειμώνα

Ρίχνοντας μία ματιά στις φετινές τάσεις του χειμώνα, συνειδητοποιούμε πως τα leather κομμάτια έχουν σίγουρα την τιμητική τους. Εκτός από τα πανωφόρια και τα παντελόνια, τα δερμάτινα φορέματα είναι το must have κομμάτι της σεζόν. Ακριβώς αυτό το trend υιοθέτησε και η Έβελυν Καζαντζόγλου. Η influencer επέλεξε το δικό της αγαπημένο δερμάτινο φόρεμα από τη νέα Marks and Spencer συλλογή. Πρόκειται για ένα leather φόρεμα σε ανοιχτή καφέ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μαύρες μπότες και αξεσουάρ.

Ο βασικότερος λόγος που έχουμε ξεχωρίσει τα δερμάτινα φορέματα είναι πως μπορούμε να τα προσαρμόσουμε σε διαφορετικά looks, βραδινά ή casual chic.

Loading...

Prints

Η φετινή, μετά Covid-19, χειμερινή μόδα μας προτείνει να φορέσουμε έντονα χρώματα και μοτίβα σε mix and match συνδυασμούς που θα έχουν άμεσα θετική επίδραση στη διάθεση μας.

Η Βάσια Κωσταρά προτείνει να μη διστάσεις και να υιοθετήσεις αυτό το trend, συνδυάζοντας δυναμικά animal prints με λαχούρια ή όποιο άλλο μοτίβο σου αρέσει.

Loading...

The perfect suit

Η λάτρης του ανδρόγυνου στιλ, Έλενα Γαλύφα προτείνει να επενδύσεις σε ένα κλασικό, μαύρο κοστούμι. Η fashion influencer έχει συνδυάσει το δικό της με μαύρο ζιβάγκο και κόκκινες γόβες, δημιουργώντας ένα πολύ θηλυκό και κομψό αποτέλεσμα. Πριν αγοράσεις το δικό σου κοστούμι, μπορείς μάλιστα να επισκεφτείς τη γκαρνταρόμπα του φίλου σου ή του μπαμπά σου.

Loading...

Το πιο cozy μπουφάν

Όσο περισσότερο χαμηλώνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερο θα καταλάβεις πως χρειάζεσαι ένα πανωφόρι που να είναι ζεστό, άνετο και να ταιριάζει με τα περισσότερα looks σου. Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου επέλεξε ένα bomber jacket σε έντονη, πορτοκαλί απόχρωση με μαύρα μοτίβα. Πέρα λοιπόν από το κλασικό μαύρο τζάκετ που ταιριάζει με τα πάντα, σού προτείνουμε να ακολουθήσεις το tip της influencer και να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα bomber μπουφάν σε έντονο χρώμα που θα κάνει τα χειμερινά σύνολα σου ακόμα πιο ιδιαίτερα.

Loading...

All about accessories

Απαραίτητη προσθήκη στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου είναι τα αξεσουάρ. Σκουφιά, καπέλα, γάντια και κασκόλ θα κάνουν τις εμφανίσεις σου πιο κομψές και θα σε βοηθήσουν να ανυιμετωπίσεις το κρύο με στιλ, όπως η Αθηνά Οικονομάκου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ