The Bachelor 4 | Οι καλύτερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας

Ποιες celebrities εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους στην πρεμιέρα του ''The Bachelor 4'';

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Πριν λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό πως η επιτυχημένη ταινία ''The Bachelor'' θα επέστρεφε για τέταρτη φορά στη μεγάλη οθόνη και εμείς θα είχαμε άλλη μία ευκαιρία να διασκεδάσουμε παρέα με την πιο ξερκαρδιστική ανδροπαρέα. Το ''The Bachelor 4'' επέστρεψε, λοιπόν, χθες στους κινηματογράφους και έκανε πρεμιέρα στην οθόνη του ''Village Cinema'' στο The Mall. Αυτή τη φορά το διάσημο ''The Bachelor'' έρχεται... ντυμένο στα μαύρα και καταφθάνει με τρομακτική φόρα. Το διαφημιστικό τρέιλερ μας προϊδέασε για ένα κωμικοτρομακτικό σενάριο.

Η γνωστή παρέα ταξιδεύει στη Μάνη για να φέρει εις πέρας άλλον ένα γάμο, ωστόσο, όλα θα πάνε στραβά όταν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη και πιο ''σκοτεινή'' Μανιάτικη οικογένεια. Το cast περιλαμβάνει από τους γνώριμους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μελέτη Ηλία, Θανάση Βισκαδουράκη και Νίκο Βουρλιώτη έως τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Βίβιαν Κοντομάρη, τον Τάκη Παπαματθαίου, τον Γιάννη Δρακόπουλο αλλά και την Ελένη Φιλίνη, την Κατερίνα Στικούδη, τον Μάριο Ιορδάνου και τη Κάτια Ταραμπάνκο.

Τα ονόματα αυτά παρευρέθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο και στην πρεμιέρα της ταινίας και εμείς παρακάτω ξεχωρίσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες.

Red Carpert Look | The Bachelor 4

Το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας είχε παραγματικά κάθε look, από εκκεντρικές και μεγαλοπρεπείς δημιουργίες μέχρι και casual looks. Παρακάτω θα δεις εκείνα που ξεχώρισαν με διαφορά.

Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με μία μάξι off shoulder δημιουργία με διχρωμία. Το φόρεμα της έχει ογκώδη μανίκια, στενή γραμμή και σκίσιμο στο πόδι από το brand Valtadoros Paris. Η ίδια ολοκλήρωσε το red carpet look της με platform πέδιλα του brand Sante, μαύρα γάντια και statement κοσμήματα.

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν σε άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση και φόρεσε μία κόκκινη μάξι δημιουργία. Το φόρεμα της είχε κλειστή λαιμόκοψη, σατινέ όψη, μακρύ μανίκι, σούρες και μπροστινό σκίσιμο στο κάτω μέρος. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το χολυγουντιανο look της με κόκκινες μυτερές γόβες σε snake print.

Το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο εμφανίστηκε με ένα μαύρο μάξι φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη και μπροστινό σκίσιμο, ένα εκκεντρικό jacket από τον σχεδιαστή Dimitris Strepkos και over the knee λαμπερές μπότες. Η ίδια πρόσθεσε ένα μαύρο clutch τσαντάκι.

Τέλος, το παρών στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας έδωσε και η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη ξεχωρίζοντας για το outfit της. Η ίδια επέλεξε ένα μαύρο ζιβάγκο, μαύρη μίνι φούστα, μία φαρδιά ζώνη, combat μποτάκια και ένα γούνινο παλτό σε έντονη κόκκινη απόχρωση.