Follow us

Άψογη κάθε μέρα | Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το τέλειο κοστούμι για το γραφείο και τις εξόδους

Το κοστούμι που έκλεψε τις καρδιές μας και θα κάνει το ίδιο και στη δική σου.

Μπεττυ Μαγγιρα NDP

Πολλές φορές έχουμε δανειστεί ρούχα και κομμάτια από την γκαρνταρόμπα του φίλου μας. Ένα φούτερ, ένα πουκάμισο, ένα blazer ή ένα T-shirt του βρίσκονται σίγουρα στα δικά μας ράφια. Ωστόσο, υπάρχει ένα κομμάτι το οποίο αν και έχει έρθει από την ανδρική γκαρνταρόμπα, πλέον, έχει αποκτήσει τον πιο θηλυκό χαρακτήρα. Το εν λόγω κομμάτι έχει συνδεθεί με τη γυναικεία χειραφέτηση και τις διεκδικήσεις της γυναίκας στον εργατικό στίβο, ενώ έχει συνδυαστεί με την επιβλητικότητα, τον δυναμισμό και την πολυτέλεια. Όπως θα έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, το hero piece είναι το κοστούμι, που από τα χέρια του YSL τη δεκαετία του '6ο έφτασε σήμερα να κοσμεί τις καλύτερες μας εμφανίσεις. Η απόδειξη έρχεται με το πρόσφατο look της Μπέττυς Μαγγίρα.

Το κοστούμι που έκλεψε την καρδιά μας

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε φέτος τη δυναμική επιστροφή της στη μικρή οθόνη και ανέλαβε την πρωινή ψυχαγωγία στο κανάλι του Open. Η ίδια κάθε μέρα μάς κρατάει παρέα με την εκπομπή ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' και μας χαρίζει προτάσεις για το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο. Ανάμεσα στα looks της εμείς ξεχωρίσαμε το κοστούμι, που φέρει το print pied de poule στην πιο μοντέρνα εκδοχή του.

Ο λόγος για το παρακάτω κοστούμι σε αυστηρή γραμμή που αποτελείται από ένα ψηλόμεσο παντελόνι και ένα μακρύ σταυρωτό blazer στις αποχρώσεις του μαύρου και άσπρου. Το κοστούμι ανήκει στη συλλογή του brand Mix&Match Fashion.

Loading...

Γιατί μας άρεσε;

1. Το print αποτελεί μία σύγχρονη και φρέσκια εκδοχή του pied de poule.

2. Τα χρώματα του είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, όπως επίσης και το σχέδιο του. Με λίγα λόγια μπορείς να το φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και σε μία επίσημη ή casual έξοδο σου πάντα συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

3. Η γραμμή του κολακεύει κάθε σωματότυπο και προσθέτει δυναμισμό και πολυτέλεια σε κάθε εμφάνιση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ