Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια VS Ελένη Τσολάκη | Ποια φόρεσε καλύτερα τις Zara φούστες;

Οι παρουσιάστριες επέλεξαν δύο παρόμοιες φούστες και δημιούργησαν looks για κάθε περίσταση.

Ζέτα Μακρυπούλια VS Ελένη Τσολάκη | Ποια φόρεσε καλύτερα τις Zara φούστες; NDP

Δεν είναι λίγες οι φορές που έτυχε να φορέσουμε το ίδιο σύνολο, ρούχο ή και αξεσουάρ με τη φίλη μας σε κοινή έξοδο. Άλλες φορές, μάλιστα, το κανονίζουμε, ορίζοντας το dress code της εκάστοτε περίστασης για να είμαστε στιλιστικά στο ίδιο μήκος κύματος. Άλλωστε, το styling είναι ένα ατέλειωτο παιχνίδι πειραματισμού με την εικόνα μας, που τονώνει την αυτοπεποίθηση μας. Γιατί, λοιπόν να μην το εκμεταλλευτούμε πλήρως; Η κάθε μία έχει τη δική της αισθητική και έτσι μπορούμε να φορέσουμε το ίδιο fashion item με τέτοιο τρόπο, που να δείξει εντελώς διαφορετικό σε κάθε outfit. Το ίδιο έγινε και με δύο παρόμοιες μίνι φούστες από τα Zara, που τυχαία φόρεσαν η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελένη Τσολάκη.

Πώς φόρεσαν τις παρόμοιες φούστες οι παρουσιάστριες

Κάνοντας την καθημερινή αναζήτηση για στιλιστική έμπνευση στα social media ανακαλύψαμε τις δύο αναρτήσεις των παρουσιαστών. Και οι δύο φαίνεται πως ερωτεύθηκαν τις μίνι φούστες από τα Zara, οι οποίες προσφέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία για να τις προσαρμόσεις στις περιστάσεις που επιθυμείς. Τα outfits, που δημιούργησαν οι παρουσιάστριες, ήταν εντελώς διαφορετικά και αξίζει να τα δεις.

Look No. 1 - Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε στο πλατό της ψυχαγωγικής εκπομπής ''Rouk Zouk'' φορώντας μία μίνι φούστα σε πράσινη απόχρωση από tweed ύφασμα που έφερνε ένα διακριτικό cut-out στο δεξί κάτω μέρος. Κατά μήκος της φούστας υπήρχε και μία χρυσή αλυσίδα, που αναβάθμιζε το look της. Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να δημιουργήσει ένα σύνολο, που ισορροπεί μεταξύ του casual και του fancy συνδυάζοντας τη φούστα με ένα λευκό T-shirt.

Loading...

Look No. 2 - Ελένη Τσολάκη

Από την άλλη πλευρά η Ελένη Τσολάκη σε εμφάνιση της στην εκπομπή ''Open Weekend'' επέλεξε μία φούστα με λαμπερή λεπτομέρεια κατά μήκος ενός παρόμοιου cut-out, ένα σατινέ πουκάμισο από τα Zara και μαύρα slingbacks. Το look της είναι ιδανικό τόσο για τις βραδινές εξόδους σου όσο και για το γραφείο συνδυάζοντας το με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Loading...

Mini skirts at Zara

Μίνι φούστα με λαμπερή λεπτομέρεια, Zara

Μίνι φούστα με λεμπτομέρεια από αλυσίδα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ