Follow us

Η Ελένη Τσολάκη φόρεσε το σύνολο που ταιριάζει τόσο στο γραφείο όσο και στο βραδινό ποτό

Το style combo με τη μεγάλη στιλιστική ευελιξία.

Ελένη Τσολάκη | 3 looks της που αποτελούν την επιτομή του φθινοπωρινού στιλ και θα θες να τα φορέσεις NDP

Ίσως να ακουστεί -ή μάλλον να διαβαστεί- ως παράπονο, αλλά είναι αλήθεια: Οι 24 ώρες μιας ημέρας δεν φτάνουν πάντα για όσα επιθυμούμε να κάνουμε. Για αυτό, άλλωστε, και στριμώχνουμε τόσα πολλά πράγματα μέσα σε μία ημέρα... Το πρωί έχουμε γυμναστική, μετά το γραφείο, έπειτα κάποια συνάντηση και στο τέλος χωράμε και την προσωπική ζωή μας, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει από ένα ποτό μέχρι ένα φαγητό ή θέατρο. Σε κάθε περίπτωση οι καθημερινοί ρυθμοί είναι απαιτητικοί και άλλο τόσο απαιτητικοί είναι και η γκαρνταρόμπα, που καλείται να δημιουργεί σύνολα κατάλληλα για τόσες πολλές περιστάσεις ενός 24ωρου. Μπορεί άραγε να τα καταφέρει; Φυσικά και μπορεί καθώς βρήκαμε ένα σύνολο που θα σου λύσει τα χέρια αυτή την περίοδο. Πρόκειται για την πρόσφατη εμφάνιση της Ελένης Τσολάκη, που με λίγα styling tricks μπορείς να την προσαρμόσεις στο εύρος των κοινωνικών περιστάσεων σου.

Everyday Styling | Πώς θα δημιουργήσεις το ιδανικό look για το γραφείο και την έξοδο

Πριν λίγες ημέρες η Ελένη Τσολάκη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι ιδιαιτέρως ενεργή και δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα της ζωής της. Η ίδια, λοιπόν, ανήρτησε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον look, που θα αξιοποιήσεις από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο σου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Open Weekend'' φόρεσε μία μίνι tweed φούστα με λαμπερή λεπτομέρεια, ένα σατινέ πουκάμισο από τα Zara και μαύρα slingabacks.

Loading...

Πώς θα το φορέσεις στο γραφείο:

Για τις επαγγελματικές σου εμφανίσεις πρόσθεσε ένα μακρύ blazer, ιδανικά στην ίδια υφή και αισθητική με τη φούστα, ένα οπάκ καλσόν με σχέδιο και τα ανάλογα παπούτσια. Αν σε βολεύουν τα φλατ, εδώ μπορείς να αντικαταστήσεις τις slingback γόβες και να προσθέσεις loafers, μπότες ή και μποτάκια με τρακτερωτή σόλα. Τέλος μην ξεχάσεις το μακρύ μαύρο μάλλινο παλτό σου και μία εσάρπα σε ένα διαχρονικό print ή ουδέτερο χρώμα για περισσότερη ζεστασιά.

Πώς θα το φορέσεις στη βραδινή έξοδο:

Για το ποτό ή το φαγητό μετά το γραφείο μπορείς να αντικαταστήσεις το καλσόν με ένα του δέρματος ή ένα με fun print, να προσθέσεις τα κατάλληλα παπούτσια, όπως platform heels, και τέλος να φορέσεις τα κοσμήματα, που θα δώσουν παραπάνω λάμψη στο look.

Μίνι φούστα με λεπτομέρεια από κρυστάλλου, Zara

Σταυρωτό μαύρο blazer, About You

Σατινέ πουκάμισο, Zara

Μαύρο loafers με λεπτομέρεια, Tsakiris Mallas

Παλτό μάλλινο διπλή σειρά κουμπιών, Mango

Καρό μάλλινο κασκόλ, Massimo Dutti

Μαύρο platform heels, Envie Shoes

Καλσόν high waist από κοτλέ ζεστό βαμβακερό ύφασμα, Tezenis

Διαφανές καλσόν με απλικέ τρουκ, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ