Follow us

20 glam looks που μπορείς να αντιγράψεις φέτος τα Χριστούγεννα

Παγιέτες και glitter ή minimal συνδυασμοί, σίγουρα θα βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι.

alexa chung Splash News / Ideal Image

Η αντίστροφη μέτρηση για τη γιορτή των Χριστουγέννων έχει ξεκινήσει και η μόνη μας σκέψη είναι πως θέλουμε να διασκεδάσουμε, περνώντας χρόνο με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει τις γιορτές ακόμα πιο απολαυστικές είναι τα looks που θα φορέσουμε. Αυτή η εποχή άλλωστε είναι ιδανική για τη λάμψη που προσφέρουν οι παγιέτες, τα στρας, οι πούλιες, το glitter στα σύνολα μας.

Είτε έχετε αποφασίσει ήδη τι θα φορέσετε είτε όχι, παρακάτω συγκεντρώσαμε τρία χρήσιμα στιλιστικά tips, αλλά και είκοσι glam σύνολα που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την πιο λαμπερή πλευρά σας.

Αυτός είναι ο πιο chic τρόπος για να φορέσεις τις παγιέτες χωρίς να κάνεις στιλιστικό λάθος

Styling Tip 1

Ακόμα κι αν περιμένετε όλο τον χρόνο για την περίοδο των γιορτών ώστε να φορέσετε τα πιο λαμπερά κομμάτια της συλλογής σας, η δική μας στιλιστική συμβουλή είναι να δείξετε λίγη ψυχραιμία. Προτιμήστε να φορέσετε ένα party κομμάτι, το οποίο θα κλέψει τις εντυπώσεις. Συνδυάστε το με basic κομμάτια όπως η μαύρη φούστα ή το μαύρο παντελόνι και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και chic.

Styling Tip 2

Σε περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε τις παγιέτες και τα στρας, υπάρχει τρόπος να ντυθείτε λαμπερά. Τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο αναλαμβάνουν να σας βάλουν αμέσως σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Για παράδειγμα, ένα κόκκινο φόρεμα είναι σίγουρα μία πολύ κομψή και all time classic επιλογή. Εάν θέλετε λίγη διακριτική λάμψη, ένα statement ζευγάρι σκουλαρίκια θα προσθέσει στην εμφάνιση σας το απαραίτητο glam.

Styling Tip 3

Ακόμα και ένα κοστούμι είναι ιδανική επιλογή για την ημέρα των Χριστουγέννων. Κομψό, κλασικό και απίστευτα θηλυκό θα εκτοξεύσει το sexiness σας. Αναβαθμίστε το σύνολο σας με ένα ζευγάρι party shoes και είναι σίγουρο πως θα κλέψετε την παράσταση.

Η έμπνευση που χρειάζεσαι για τα Χριστούγεννα

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ