Η παγιέτα στα καλύτερα της | Πώς την φορούν οι Ελληνίδες παρουσιάστριες

Καμία δεν μπορεί να αντισταθεί στη λάμψη της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Καμία μας δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητη μπροστά στη θέα των λαμπερών κομματιών του βραδινού και επίσημου ντυσίματος. Ειδικά αυτή την περίοδο όπου και αν κοιτάξουμε συναντάμε μεταλλιζέ υφές, ρούχα και αξεσουάρ κεντημένα με κρυστάλλους και λαμπερές λεπτομέρειες, ενώ ανάμεσα τους ξεχωρίζει η νικήτρια του εορταστικού και βραδινού dress code, η παγιέτα. Τίποτα δεν ''φωνάζει'' Χριστούγεννα και βραδινή περίσταση όπως η παγιέτα. Μάλιστα, φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά δίνει το παρών σε κάθε collection και ντύνει σχεδόν όλα τα κομμάτια, που συμπεριλαμβάνονται στο night-out/xmas ντύσιμο. Μπορούμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω; Μόνο την κατάλληλη έμπνευση, για να μπορέσουμε να την εντάξουμε επιτυχώς στις δικές μας εμφανίσεις των επόμενων ημερών, οι οποίες πλησιάζουν ασφυκτικά.

Πώς θα φορέσουμε την παγιέτα σύμφωνα με τις Ελληνίδες παρουσιάστριες

Αναζητώντας τα κατάλληλα κομμάτια, τα χρήσιμα tips όπως επίσης και τους σωστούς συνδυασμούς για να δημιουργήσουμε ομοιόμορφα κομψά εορταστικά σύνολα, πέσαμε πάνω σε αμέτρητες αναρτήσεις των Ελληνίδων παρουσιαστριών, όπου φορούσαν παγιέτα. Από ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες που τη λατρεύουμε, καθώς οι παρουσιάστριες, που μας κρατούν συντροφιά σε κάθε τηλεοπτική ζώνη, δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο σήμα κατατεθέν του γιορτινού dress code.

Πώς φόρεσαν λοιπόν την παγιέτα;

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μία bold εμφάνιση με ένα μαύρο κοστούμι γεμάτο παγιέτα, το οποίο συνδύασε αριστουργηματικά με ένα μαύρο bustier top και combat μπότες.

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα κοντομάνικο μπλουζάκι με παγιέτα, φέρνοντας λίγη λάμψη στο τηλεοπτικό πλατό.

Η Ναταλία Γερμανού επέλεξε τα διάσημα party pants με παγιέτα, συνδυάζοντας τα με απλά μονόχρωμα κομμάτια, όπως μαύρο τοπ, blazer και αθλητικά παπούτσια. Και άνετη και λαμπερή!

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με cut-outs, έντονους ώμους και μακρύ μανίκι με παγιέτα δημιουργώντας το κατάλληλο look για τη βραδινή διασκέδαση.

Η Ελένη Βουλγαράκη έδωσε τη δική της ψήφο σε ένα μίνι φόρεμα σε ασημί απόχρωση, το οποίο αναβάθμισε με over the knee μπότες και chandelier σκουλαρίκια. Τι πιο εορταστικό από το look της;

Η Κατερίνα Στικούδη είναι και αυτή λάτρης των μίνι φορεμάτων και έτσι εμφανίστηκε στη σκηνή του μουσικού show ''Just the 2 of us'' με ένα εντυπωσιακό strapless σχέδιο κεντημένο με παγιέτα.

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα παρόμοιο σχέδιο με την Ελένη Βουλγαράκη, ένα ασημένιο μίνι φόρεμα με έντονους ώμους και εκτυφλωτική λάμψη. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με μινιμαλιστικά πέδιλα σε μεταλλιζέ όψη.