Follow us

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Η εμφάνιση της είναι η απόλυτη στιλιστική έμπνευση για party looks

Άκουσε μας, το look της κριτού του GNTM 4 είναι αυτό που θες να φορέσεις φέτος στο ρεβεγιόν.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Η εμφάνιση της είναι η απόλυτη στιλιστική έπμνευση για party looks NDP

Οι πρώτες προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν πέσει στο τραπέζι, ενώ προγραμματίζονται σιγά σιγά και οι συναντήσεις τις ημέρες των αδειών, όπως και οι βραδινοί έξοδοι των Σαββατοκύριακων. Μουσική, χορός, φαγητό, ποτό και αμέτρητες παραστάσεις γεμίζουν την εβδομαδιαία ατζέντα και εμείς βρίσκουμε όλο και περισσότερους λόγους για να ντυθούμε επίσημα, glamorous και sexy. Ας μην γελιόμαστε, όλες μας περιμέναμε τις πρώτες αφορμές για να βγάλουμε από την γκαρνταρόμπα τα φορέματα, τα two-piece, τα εκκεντρικά παπούτσια, τις μίνι τσάντες και τα κοσμήματα και αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για αυτά τα ντυσίματα. Αναζητώντας, λοιπόν, έμπνευση για τα επόμενα party looks μας συναντήσαμε την πρόσφατη εμφάνιση της κριτού του Greece's Next Top Model, 4, Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, η οποία δημιούργησε το ιδανικό outfit για τις βραδινές εξόδους,

Το party look της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου που θα θες άμεσα να αντιγράψεις

Το επιτυχημένο μοντέλο, που μετράει αρκετά χρόνια στη βιομηχανία της μόδας, μάς έχει προσφέρει ενδιαφέρουσες εμφανίσεις στο πλατό του ριάλιτι GNTM 4. Φαίνεται πως η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου λατρεύει το μίνι μάκρος στα ρούχα, ενώ δεν μπορεί να αντισταθεί στα έντονα χρώματα και τα ψηλοτάκουνα. Παρ΄όλα αυτά, το τελευταίο της look μάς ενθουσίασε αρκετά, καθώς μάς έδωσε την απαραίτητη έμπνευση για τα party outfits.

Πιο συγκεκριμένα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου επέλεξε ένα μίνι μεταλλιζέ one-shoulder φόρεμα με σούρες και στενή γραμμή από τη συλλογή του Έλληνα σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μαύρο πουά καλσόν -μία on trend πινελιά- και μαύρες μυτερές γόβες με λαμπερή λεπτομέρεια, που φέρει την υπογραφή του οίκου Saint Laurent. Τέλος, μερικά μίνιμαλ κοσμήματα πρόσθεσαν ακόμα περισσότερη λάμψη στο βραδινό της outfit.

Loading...

Get the look

Το μίνι μεταλλιζέ φόρεμα με τη λεπτομέρεια του one shoulder είναι ιδανικό για τις δικές σου βραδινές εμφανίσεις και σίγουρα για εκείνες των εορταστικών εξόδων. Παρακάτω, λοιπόν συγκεντρώσαμε τα απαραίτητα κομμάτια του look για να το αναδημιουργήσεις και να εντυπωσιάσεις!

One shoulder φόρεμα με λεπτομέρεια, Zara

Μυτερές γόβες με λουράκια, Tsakiris Mallas

Μαύρο καλσόν με print από αστέρια, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ