Party Queen | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημιούργησε τα πιο glam σύνολα για τα Χριστούγεννα

Το έξυπνο trick για να κάνεις τα party looks ακόμα πιο εντυπωσιακά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

"It's beginning to look a lot like Christmas” τραγουδά ο Michael Bublé στο κλασικό, χριστουγεννιάτικο άσμα με εμάς να μετράμε αντίστροφα για την ομορφότερη γιορτή του χρόνου. Η προσοχή μας έχει στραφεί στην αγορά των δώρων που θα προσφέρουμε στους αγαπημένους μας, αλλά και στα looks που θα δημιουργήσουμε όλες αυτές τις γιορτινές ημέρες. Ωστόσο, παρόλο που τα καταστήματα και e-shops προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από ρούχα με παγιέτες, πούλιες και glitter, χρειαζόμαστε κάποια στιλιστική έμπνευση για να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε.

Ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμασταν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο άκρως εντυπωσιακά σύνολα που είναι ιδανικά για την περίοδο των Χριστουγέννων. Το μοντέλο και fashionista μάλιστα μας υπενθύμισε μία πολύ χρήσιμη στιλιστική συμβουλή που μπορεί να μεταμορφώσει τα festive σύνολα μας.

Look1

Για το πρώτο σύνολο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει φορέσει ένα μαύρο, mini φόρεμα από βελούδο με κλασικές μαύρες γόβες. Ολοκλήρωσε το γιορτινό look της με μία headband με στρας. Αυτό που έκανε την εμφάνιση της ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι το καλσόν που επέλεξε, το οποίο θα βρείτε στη νέα συλλογή της Calzedonia.

Look2

Το δεύτερο σύνολο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ακόμα πιο λαμπερό και ιδανικό για γυναίκες που αγαπούν το glam. Το μοντέλο επέλεξε ένα mini φόρεμα σε ασημί metallic απόχρωση και το συνδύασε με ένα πουά καλσόν, επίσης της Calzedonia, και ένα ζευγάρι glittery, ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Styling Tip

Και στις δύο εμφανίσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, το στοιχείο που κάνει τα σύνολα ακόμα πιο εντυπωσιακά και διαφορετικά είναι το απόλυτο αξεσουάρ του χειμώνα, δηλαδή το καλσόν. Ακριβώς αυτή είναι και η στιλιστική συμβουλή που έχουμε να σας προτείνουμε. Είτε έχετε επενδύσει σε ένα νέο party dress είτε σκέφτεστε να φορέσετε το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα την ημέρα των Χριστουγέννων, συνδυάστε το με ένα statement καλσόν. Μπορεί να είναι πουά, δαντελένιο, δικτυωτό ή να έχει το εφέ κάλτσας όπως αυτό που φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρώτο look. Σε κάθε περίπτωση, ένα τόσο εντυπωσιακό καλσόν θα κάνει τη διαφορά στις festive εμφανίσεις σας.

Το post της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Get the Look

Κοντό μεταλλιζέ φόρεμα Zara

Διχτυωτό Καλσόν 30 Den με Πουά από Γκλίτερ Calzedonia

Mini φόρεμα από βελούδο Zara

Longuette Effect Καλσόν 70 Den Calzedonia