Follow us

Στην γκαρνταρόμπα των διασήμων | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πηγαίνει σε άλλο επίπεδο το άνετο στιλ

Τα athleisure και homewear κομμάτια που θα δανειστούμε από την γκαρνταρόμπα της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP

Αυτήν την περίοδο το μυαλό μας τρέχει σε παγιέτες, μίνι/μάξι/μίντι φορέματα, βελουτέ υφές, ψηλές γόβες και εκκεντρικά σχέδια, statement κοσμήματα και φυσικά αξεσουάρ, που θα ολοκληρώσουν τα εορταστικά looks. Με λίγα λόγια έχουμε μπει σε Χριστουγεννιάτικο mood και η προσοχή μας έχει αιχμαλωτιστεί από το evening dress code και την λαμπερή αισθητική, που πλαισιώνει τις εμφανίσεις αυτής της περιόδου. Παρ' όλα αυτά, μπορεί το μυαλό μας να βρίσκεται σε party mood, οι καθημερινές εμφανίσεις μας όμως δεν είναι. Χρειαζόμαστε και casual looks, athleisure outfits και homewear κομμάτια, που θα μας κρατήσουν άνετες, ζεστές και πάνω από όλα κομψές τις στιγμές, που επιθυμούμε ένα πιο χαλαρό ντύσιμο. Αναζητώντας στιλιστική έμπνευση με σκοπό να κάνουμε τα εν λόγω looks πιο ενδιαφέροντα πέσαμε πάνω στον λογαριασμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία φαίνεται να είναι μεγάλη λάτρης τους.

Τα looks και τα κομμάτια του χαλαρού ντυσίματος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που ευχαρίστως θα δανειζόμασταν

Δεν είναι η πρώτη φορά, που βρίσκουλες στιλιστικό ''χρυσό'' στον προσωπικό λογαριασμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Instagram. Έχουμε αντλήσει έμπνευση για τις καθημερινές εμφανίσεις μας, τα καλοκαιρινά και beach looks, τα must - have φορέματα μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας, όπως επίσης και τα αξεσουάρ. Σε κάθε περίπτωση οι αναρτήσεις της είναι γεμάτες μόδα και προσφέρουν έμπνευση, tips και προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας, ακόμα και για εκείνες του χαλαρού ντυσίματος.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που μετράει αρκετά χρόνια στη βιομηχανία της μόδας, φαίνεται τον τελευταίο καιρό πως έχει ένα sweet spot για το άνετο και casual στιλ -εκείνο που απαρτίζεται από αθλητικά και homewear κομμάτια. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα looks και τα κομμάτια που έχουμε ξεχωρίσει από αυτές τις εμφανίσεις της. Είμαστε σίγουρες, πως θα σου προσφέρουν έμπνευση για τις δικές σου cozy εμφανίσεις αλλά και το αντίστοιχο shopping.

Τι φοράει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν θέλει να χαλαρώσει;

-Co - ord σετ φορμών

-Αθλητική φόρμα συνδυασμένη με blazer/ Πουλόβερ/Fuzzy Κάλτσες/Κολάν

-Matching set με cropped top

-Σατινέ Πιτζάμες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ