Follow us

Η Μαρία - Ολυμπία Γλύξμπουργκ μάς προτείνει να φορέσουμε αυτά τα γιορτινά looks

Τα glamorous outfits που επέλεξε η σύγχρονη πριγκίπισσα.

Μαρία Ολυμπία

Όταν αναζητάμε έμπνευση κατευθυνόμαστε προς τα social media και τον Τύπο, εκεί όπου οι ιέρειες του στιλ, τα supermodels αλλά και οι σχεδιαστές βρίσκουν χώρο να εκφράσουν κάθε πτυχή της πολυδιάστατης δημιουργικότητας τους. Ωστόσο, ανάμεσα τους βρίσκονται και κάποιες ξεχωριστές προσωπικότητες, οι οποίες συγκεντρώνουν τα βλέμματα πάνω τους περισσότερο από τον καθένα. Ο λόγος για τα μέλη των βασιλικών οικογενειών ανά τον κόσμο, που έχουν αναδειχθεί σε style icons. Κάθε τους εμφάνιση μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο και αναλύεται με βάση τις διδαχές της διπλωματίας της μόδας και της ιστορίας της. Η πριγκίπισσα Diana και η Grace Kelly είναι αυτές που έκαναν το royal ντύσιμο τόσο διάσημο, αφού κάθε τους look δεν ήταν απλώς κομψό αλλά μοναδικό, εκφράζοντας όσα δεν μπορούσαν να ειπωθούν με τα λόγια. Σήμερα οι Kate Middleton, βασίλισσα Letizia της Ισπανίας και βασίλισσα Rania της Ιορδανίας έχουν πάρει την σκυτάλη και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μας για το βασιλικό dress code. Ωστόσο, και τα πιο νεαρά μέλη των βασιλικών οικογενειών μάς απασχολούν εξίσου και σήμερα θα μιλήσουμε για την Μαρία - Ολυμπία, την εγγονής του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου.

Loading...

Πώς θα ντυθεί μία σύγχρονη πριγκίπισσα για να πάει σε ένα πάρτι;

Η Μαρία - Ολυμπία απασχολεί συχνά τον Τύπο αλλά και την προσοχή μας με τις στιλιστικές επιλογές. Η ίδια, μάλιστα, ξεχώρισε με τα δύο looks που επέλεξε να φορέσει στον γάμο του Φιλίππου και της Νίνα Φλορ, καθώς είχαν την τέλεια ισορροπία μεταξύ του μοντέρνου και του διαχρονικού. Η Μαρία - Ολυμπία φαίνεται πως λατρεύει τη μόδα σε σημείο που ασχολείται επαγγελματικά με τη βιομηχανία της από την πλευρά του modeling. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους, ενώ έχει περπατήσει για εμβληματικούς σχεδιαστές. Μπορούμε, λοιπόν, να την εμπιστευθούμε με σιγουριά για να αντλήσουμε στιλιστική έμπνευση.

Loading...

Μπαίνοντας στην γκαρνταρόμπα της -διαδικτυακά, καθώς είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media δημοσιεύοντας τα καλύτερα της looks- ξεχωρίσαμε 3 σύνολα της, που μπορούμε να φορέσουμε φέτος στις εορταστικές περιστάσεις. Ποια, άλλωστε, δεν θέλει να ντυθεί σαν μία πριγκίπισσα φέτος τις γιορτές;

Τι θα δανειστούμε από την γκαρνταρόμπα της σύγχρονης πριγκίπισσας;

-Ένα κόκκινο co-ord σύνολο με παγιέτα.

Loading...

-Ένα φούξια μίνι φόρεμα με κοριτσίστικη διάθεση και κομψή σιλουέτα.

Loading...

-Ένα μίντι μαύρο φόρεμα με πολυτελείς λεπτομέρειες.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ