Follow us

Θέλεις να ντυθείς σαν ένα μοντέλο των Gucci, Chanel και Versace; | Με αυτά τα looks μπορείς

''Fresh of the runway'' θα είναι η λεζάντα των φωτογραφιών σου.

μοντελα Gucci, Chanel, Versace Pixel Formula - Splash/Ideal Images

Αν λατρεύεις τη μόδα όσο εμείς, τότε σίγουρα θα περνάς αρκετή ώρα παρακολουθώντας τις πασαρέλες των πιο εμβληματικών οίκων. Κάθε catwalk έχει άλλωστε τη δική του ταυτότητα, η οποία έχει πάρει σάρκα και οστά μέσα από το πέρασμα του χρόνου και τη διαδοχή των σχεδιαστών στα πηδάλια των οίκων. ''Τι φορούν τα μοντέλα'', ''Τι θα φόραγα εγώ ή το αγαπημένο μου style icon;'', ''Ποια από αυτά τα ρούχα θα συναντήσω στο street style;'', ''Ποια κομμάτια θα επικρατήσουν στις τάσεις και ποια είναι η νέα it τσάντα;'', είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που κάνουμε στους εαυτούς μας, καθώς βλέπουμε μπροστά από τα μάτια μας να περνούν οι μούσες των σχεδιαστών με τη τελευταία λέξη της μόδας, ενώ παράλληλα αποκρυπτογραφούμε την έμπνευση πίσω από τα σχέδια. Ειδικά τον τελευταίο καιρό τα catwalks γίνονται όλο και πιο ενθουσιώδη με συνεργασίες και special guests να ταράζουν τα νερά της βιομηχανίας και τα social media να παίρνουν φωτιά.

Loading...

Tik Tok | Dress like a model - Η νέα viral τάση που μας δίνει απεριόριστη έμπνευση

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν τα social media αποτελούν μεγάλη πηγή έμπνευση όσον αφορά τη μόδα, ενώ ανάμεσα στις πλατφόρμες θα ενημερωθείς για κάθε εξέλιξη, συλλογή, look, tip και entry στη βιομηχανία της. Κάπως έτσι πέσαμε πάνω στη μεγάλη τάση στα βίντεο του Tik Tok, που φέρει την ονομασία ''Dress like a model''.

Πρόκειται για ένα fashion challenge που σε προσκαλεί να πειραματιστείς με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και να δημιουργήσεις σύνολα, που θα έβλεπες στα προαναφερθέντα catwalks. Χαρακτηριστικά αξεσουάρ, ρούχα και αισθητική των οίκων μπορούν τώρα να αναδημιουργηθούν από κάθε γκαρνταρόμπα. Πόσες φορές, άλλωστε, θαύμασες τα μοντέλα και τα ρούχα των catwalks των Gucci, Chanel και Versace; Είμαστε σίγουρες πως θα έχεις χάσει το μέτρημα όπως και εμείς.

Από τα βίντεο του Tik Tok ξεχωρίσαμε εκείνα του πραγματικού μοντέλου και λάτρη της μόδας Zhanna Red, η οποία μετράει εκατομμύρια views στη διάσημη πλατφόρμα. Αν θέλεις να δεις πως δημιούργησε τα χαρακτηριστικά looks των πιο διάσημων οίκων απλά παρακολούθησε τα παρακάτω βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ