Follow us

Ψάχνεις την τέλεια καθημερινή τσάντα; Η Χριστίνα Μπόμπα έχει την κατάλληλη πρόταση

Κομψή και πρακτική, η τσάντα της Χριστίνας Μπόμπα είναι όσα αναζητάς.

Η Χριστίνα Μπόμπα μας πήρε μαζί της στο κομμωτήριο | Η πρώτη της βαφή μετά τη γέννα NDP

Το σημερινό στιλιστικό μάθημα αφορά τις καθημερινές τσάντες, ένα μεγάλο κεφάλαιο της γκαρνταρόμπας και τους ντυσίματος μας. Τα εν λόγω αξεσουάρ κατέχουν εξέχουσα θέση στη συλλογή μας, αφού δίνουν το παρών σχεδόν σε κάθε μας εμφάνιση. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι το απόγευμα στον καφέ αλλά και το βράδυ στο ποτό, οι τσάντες βρίσκονται δίπλα μας για να αποθηκεύουν τα απαραίτητα αλλά και τα μη απαραίτητα. Οι ανάγκες μας από μέρα σε μέρα διαφοροποιούνται, ωστόσο, παραμένουν πολλές και για να τις χωρέσει η τσάντα πρέπει να έχει το ιδανικό μέγεθος. Ακόμα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από ποιοτικά υλικά έτσι ώστε να είναι ανθεκτική στις κακουχίες της καθημερινότητας, ενώ πρέπει να είναι και ευέλικτη για να μην μας δεσμεύει δυσκολεύοντας το καθημερινό styling. Άρα πρέπει να είναι ευρύχωρη, ανθεκτική, κομψή και ευέλικτη. Όλα αυτά τα βρήκαμε στη τσάντα που κράτησε πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα.

Όσα χρειάζεσαι τα έχει η τσάντα της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα μπόμπα έχει τραβήξει πολλάκις το ενδιαφέρον μας με τις στιλιστικές της επιλογές, ωστόσο, τον τελευταίο καιρό το έχει καταφέρει με τα αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα με τις τσάντες. Η ίδια έχει μία μεγάλη συλλογή τσαντών, τόσο casual όσο και βραδινές, αλλά η τελευταία της κερδίζει την πρώτη θέση. Η ίδια δημοσίευσε το παρακάτω look κρατώντας την ιδανική τσάντα για την καθημερινότητα μας.

Loading...

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε μία loose μπλούζα με ασπρόμαυρο μοτίβο, ένα καμπάνα τζιν, ένα oversized leather τζάκετ και ολοκλήρωσε το σύνολο της με την τσάντα ώμου από την Carpisa. Το hero piece του συνόλου της φέρει ουδέτερες αποχρώσεις για να ταιριάζει με όλα τα σύνολα αλλά και το ύφος του ντυσίματος, είναι πρακτική καθώς έχει το τέλειο μέγεθος χωρίς να είναι υπερβολική και φέρει την ιταλική ποιότητα του brand.

Θα τη βρεις στη χειμωνιάτικη συλλογή της Carpisa εδώ σε τρεις αποχρώσεις.

Ψάχνεις την τέλεια καθημερινή τσάντα; Η Χριστίνα Μπόμπα έχει την κατάλληλη πρόταση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ