Λευκό κοστούμι στις γιορτές; | Δες πως θα το φορέσεις σύμφωνα με την Αφροδίτη Λιάντου

Πώς θα το φορέσεις στο ρεβεγιόν για να ξεχωρίσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Για χρόνια το λευκό απορρίπτονταν από τις απανταχού ιέρειες του στιλ κατά τη διάρκεια του χειμώνα και των κρύων και μεταβατικών μηνών. Έφερε το ''ταμπελάκι'' των ανοιξιάτικων και καλοκαιριών συλλογών και περιορίζονταν σημαντικά οι στιλιστικές του δυνατότητες. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό το motto ''οι κανόνες δημιουργήθηκαν για να καταπατούνται'' επικρατεί στη βιομηχανία της μόδας και πιο πολύ στο styling των fashion experts. Έτσι συναντάμε περισσότερη φαντασία, μεγαλύτερη ποικιλία και περισσότερες επιλογές όσον αφορά το ντύσιμο, τα κομμάτια και τις τάσεις. Ανάμεσα σε όλα αυτά το λευκό αποκτάει πιο ενεργό ρόλο και απομακρύνεται από όσα τον περιόριζαν. Δεν θα φοριέται μόνο τις ζεστές και ηλιόλουστες μέρες και σε καμία περίπτωση δεν θα ντύνει μόνο την πιο ρομαντική στιγμή. Το λευκό, λοιπόν, θα το αξιοποιήσουμε όσο τίποτα άλλο φέτος τον χειμώνα και πιο συγκεκριμένα στις εορτές. Πώς; Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς ''Γη της ελιάς'' Αφρόδιτη Λιάντου έρχεται για να σου δείξει τον τρόπο.

Κεφάλαιο του Party Dressing | ''Λευκό Κοστούμι''

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media και πιο πολύ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει τόσο τις πιο όμορφες στιγμές από την προσωπική της ζωή όσο και τα καλύτερα της looks από την γκαρνταρόμπα της. Σε μία επαγγελματική φωτογράφιση της εμείς ξεχωρίσαμε το λευκό κοστούμι που φόρεσε, το οποίο αμέσως μάς έδωσε την ιδέα: Είναι ιδανικό για τις εορτές, καθώς αποτελεί την τέλεια επιλογή για εσένα που δεν τα πας καλά με τα φορέματα και τις φούστες και θες να αποφύγεις και το μίνι μάκρος.

Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με μαύρο τοπ και μυτερές διαχρονικές μαύρες γόβες από λουστρίνι, δημιουργώντας την τέλεια χρωματική αντίθεση. Μην ξεχνάς πως το λευκό αποπνέει αριστοκρατία, κομψότητα και πολυτέλεια και είναι σίγουρο πως με αυτό θα ξεχωρίσεις στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις επιλέγοντας το ιδανικό για εσένα.

Get the look

Λευκό tailored παντελόνι, Zara

Κορμάκι με τιράντες με στρας, Mango

Λευκό blazer, Tommy Hilfiger

Μυτερές γόβες από λουστρίνι Steve Madden, e-papoutsia