Follow us

Τα πλεκτά φορέματα που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος τον χειμώνα

Δεν χρειάζεται να θυσιάσεις την κομψότητα και τη θηλυκότητα σου για τη ζεστασιά.

Τα πλεκτά φορέματα που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος τον χειμώνα Splash/Ideal Images

Τόσες μέρες -ή καλύτερα να πούμε εβδομάδες- έχουμε επικεντρωθεί στο εορταστικό ντύσιμο. Παγιέτα, εκκεντρικές λεπτομέρειες, λαμπερά κοσμήματα, statement παπούτσια και πολυτέλεια είναι ανάμεσα στις λέξεις που αναφέρουμε και πληκτρολογούμε καθημερινά και δεν είμαστε οι μόνες. Οι απανταχού fashion experts και influencers έχουν την ίδια μαξιμαλιστική διάθεση και οι τελευταίες αναρτήσεις τους είναι γεμάτες από γιορτινά σύνολα, που θα θέλαμε άμεσα να κάνουμε δικά μας. Άλλωστε, τα περισσότερα αν όχι όλα μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε και μετά το τέλος των δύο χριστουγεννιάτικων εβδομάδων. Υπάρχουν, όμως, κάποιες στιγμές που χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από όλα αυτά και έχουμε ανάγκη από πιο ήσυχα looks αλλά και ζεστά κομμάτια, που θα αγκαλιάσουν το σώμα προσφέροντας τη θαλπωρή που αναζητούμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ένα από αυτά είναι τα πλεκτά φορέματα, τα must have της σεζόν.

Έλα για ψώνια μαζί μας | Τα πλεκτά φορέματα που όσο και να τα φορέσεις δεν θα τα χορτάσεις

Το φόρεμα από μόνο του είναι ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας αφού εκφράζει τη θηλυκότητα όσο τίποτα άλλο. Αέρινο ή στενό, μονόχρωμο ή με prints, τα φορέματα είναι απαραίτητα και ειδικά αυτή την περίοδο. Ως απόρροια του εγκλεισμού τα πλεκτά φορέματα είναι αυτά που επιλέγονται φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Είναι ζεστά, απαλά και εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα, με αποτέλεσμα να είναι ακαταμάχητα για κάθε εμφάνιση, όταν η θερμοκρασία πέφτει αλλά δεν θέλεις να θυσιάσεις την κομψότητα σου.

Loading...

Για να τα φορέσεις σωστά φέτος τον χειμώνα δώσε προσοχή στο layering αλλά και τη σιλουέτα. Αν επιλέξεις φαρδιές γραμμές πρόσθεσε μία ζώνη ψηλά στη μέση για να τονίσεις τη σιλουέτα σου. Ακόμα, επένδυσε και σε fun καλσόν με ιδιαίτερα αλλά και διαχρονικά prints που θα αναβαθμίσουν κάθε look σου. Επίσης για να είσαι πιο ζεστή πρόσθεσε blazers, ζακέτες ή πασμίνες, μακρύ παλτό και knee - high μπότες για τις πιο κομψές και άνετες εμφανίσεις σου ακόμα και το βράδυ.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πλεκτά φορέματα, που φορούν όλες οι fashionistas αυτή την περίοδο και θα αποκτήσουν οι συντάκτριες του MissBloom.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Πλεκτό φόρεμα σε στενή γραμμή με ζώνη στη μέση, Mango

Πλεκτό φόρεμα σε φαρδιά γραμμή, Benetton

Πλεκτό φόρεμα σε στενή γραμμή, Helmi

Πλεκτό φόρεμα με αγκράφα, Zara

Πλεκτό φόρεμα με μεταλλιζέ όψη, Massimo Dutti

Πλεκτό φόρεμα, About You

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ