Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το φόρεμα που τονίζει τη μέση και δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Λίγο sexiness δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το ιδανικό σύνολο για τις καλοκαιρινές επίσημες εμφανίσεις σου NDP

Είναι πολύ εύκολο να χάσεις την ουσία όταν καθημερινά κατακλύζεσαι από αμέτρητες φωτογραφίες, τάσεις, άρθρα, νέα, συλλογές και tips μόδας. Τα social media μάς δίνουν τόση πληροφορία, που είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε όσα πραγματικά χρειαζόμαστε και έχουν πραγματική αξία. Για αυτό, όμως, είμαστε εδώ, ώστε να σου δώσουμε το σωστό info για να εξελίξεις και να αναβαθμίσεις το προσωπικό σου στιλ, τις εμφανίσεις και την γκαρνταρόμπα σου. Το σημερινό, λοιπόν, στιλιστικό μάθημα θα είναι πάνω στην ανάδειξη του πιο hot γυναικείου σημείου το σώματος, εκείνο της μέσης. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να τηρείς κάποια συγκεκριμένη αναλογία ή να έχεις τη γνωστή και σίγουρα τοξική μεζούρα της ''μέσης δαχτυλίδι''. Όποιος και να είναι ο σωματότυπος σου, μπορείς να τονίσεις τη μέση σου με απλά και πάνω από όλα εύκολα tricks, όπως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα αναδείξει κάθε μέση

Απόδειξη των όσων αναφέραμε παραπάνω αποτελεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δεν φέρει μία μικροσκοπική μέση, καθώς έχει άλλον σωματότυπο. Τι κάνει, λοιπόν, η διάσημη και επιτυχημένη παρουσιάστρια του ''Happy Day'' για να αναδείξει τη μέση της και να δώσει μία διακριτική σέξι πινελιά στην εμφάνιση της; Επιλέγει κομμάτια που είναι στενά στο πάνω μέρος του σώματος και φέρουν tailoring tricks για να δώσουν την όψη μίας λεπτής μέσης. Το φόρεμα που επέλεξε πρόσφατα στο πλατό της πρωινής εκπομπής της είναι ακριβώς αυτό.

Loading...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως θα δεις στην παραπάνω ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επέλεξε ένα φόρεμα με αέρινη σιλουέτα, μακρύ μανίκι, μίντι μάκρος και σούρες ψηλά στη μέση. Οι τελευταίες τραβούν την προσοχή στη μέση κάνοντας την να δείχνει πιο λεπτή, αφού έρχεται σε αντίθεση με την αέρινη σιλουέτα του κάτω μέρους του φορέματος. Το εν λόγω σχέδιο θα το βρεις στη συλλογή του ελληνικού brand Cristina Beautiful Life.

Loading...

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ