Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε τα party shoes από το Zara που θα αγοράσουμε αμέσως

Η ρετρό αισθητική τους φέρνει την πινελιά της πολιτέλειας σε κάθε βραδινό σύνολο. Μην αργείς, τρέχα στα Zara.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το μαύρο μικρό φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα NDP

Μπορεί ήδη να έχουμε σβήσει κάποια fashion items από τη χριστουγεννιάτικη λίστα των ψώνιων και των δώρων, ωστόσο, έχουν μείνει αρκετά ακόμα για να ολοκληρώσουμε το xmas shopping. Η κάθε μία έχει διαφορετικά κομμάτια στο μυαλό της τόσο για να προσθέσει στην γκαρνταρόμπα όσο και να δωρίσει στα αγαπημένα της πρόσωπα. Πουκάμισα, κασκόλ, πυτζάμες, κασμιρένια ρούχα και αξεσουάρ είναι ανάμεσα σε αυτά. Βέβαια, ένα fashion item δίνει το παρών σε κάθε λίστα, αφού αποτελεί το ''sweet spot''. Ο λόγος για τα παπούτσια και πιο συγκεκριμένα εκείνα, που προορίζονται για τις βραδινές εμφανίσεις. Τα party shoes είναι η αδυναμία των απανταχού fashionistas αυτό τον καιρό, με την κάθε μία να δείχνει στα social media τα δικά της σχέδια, που θα ολοκληρώσουν μοναδικά τα εορταστικά σύνολα τους. Εμείς, πάντως, βρήκαμε τα κατάλληλα υποδήματα με την απαραίτητη glamorous αισθητική στην γκαρνταρόμπα της Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Party Mode | Τα παπούτσια που θα αναβαθμίσουν κάθε βραδινό ντύσιμο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδας σε απολύτως εορταστική διάθεση και οι εμφανίσεις της στο παλτό του ''Happy Day'' το αποδεικνύουν. Έντονα χρώματα, λαμπερές υφές και πολυτελείς λεπτομέρειες στολίζουν τα looks της στην καθημερινή πρωινή εκπομπή. Ωστόσο, η πρόσφατη εμφάνιση της είναι αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις και αιχμαλώτισε την καρδιά μας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα μαύρο one shoulder μίντι φόρεμα σε στενή γραμμή με σούρες -μία άκρως διαχρονική επιλογή- από το brand The Cedition και το συνδύασε με μία glamorous και εξίσου κλασική επιλογή παπουτσιών. Ο λόγος για τα μυτερά πέδιλα σε χρυσή και πράσινη απόχρωση, που θα βρεις στο εορταστικό drop του Zara. Θα προσθέσει μία πινελιά χρώματος σε κάθε μονόχρωμο σύνολο.

Loading...

Get the look

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε τα party shoes από το Zara που θα αγοράσουμε αμέσως
Party shoes με μυτερή μύτη και λουράκια, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ