Follow us

Αυτά τα κομμάτια από τα ελληνικά fashion brands βρίσκονται στη shopping list μας

Έλα μαζί μας για ψώνια και δες τα κομμάτια που αναζητά μία fashion editor.

Αυτά τα κομμάτια από τα ελληνικά fashion brands βρίσκονται στη shopping list μας Pixel Formula

Κάνουμε ένα σύντομο διάλειμμα από τα εορταστικό ντύσιμο, το party dressing και το glamorous dress code για να εστιάσουμε σήμερα σε κάτι πιο... στιλιστικά ευέλικτο. Μην μας παρεξηγήσεις λατρεύουμε τη λάμψη όσο οποιαδήποτε άλλη λάτρη της μόδας, όμως, πρακτικά έχουμε και άλλες στιλιστικές ανάγκες. Κάνοντας μία σύντομη οργάνωση των ρούχων της γκαρνταρόμπας μας συνειδητοποιήσαμε, πως υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, κάποιες αναγκαιότητες που θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμο μας πιο εύκολο και πάνω από όλα κομψό. Έτσι, αποφασίσαμε να ξεχυθούμε διαδικτυακά στα ελληνικά fashion brands για να βρούμε τα κομμάτια του χειμερινού στιλ, που μας λείπουν. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια η ελληνική βιομηχανία της μόδας γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη και στις συλλογές των brands έχουμε βρει πολλάκις πραγματικούς θησαυρούς.

Loading...

Στο shopping cart μίας fashion editor με άρωμα Ελλάδας

Ας ξεκινήσουμε, όμως, από τα βασικά: Ποια κομμάτια του καθημερινού ντυσίματος λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας και είναι απαραίτητα τόσο για εμάς όσο και για εσένα;

-Ένα σατινέ φόρεμα για όλες τις ώρες. Πρόκειται για ένα ύφασμα που έχει συνδεθεί με την πολυτέλεια και έτσι αναζητάμε ένα τέτοιο φόρεμα, που μπορούμε να αξιοποιήσουμε σε κάθε μας εμφάνιση.

Loading...

-Μία ολόσωμη φόρμα για τις καθημερινές εμφανίσεις μας. Ψάχνουμε ένα σχέδιο με στιλιστική ευελιξία αλλά και μία σιλουέτα που αναδεικνύει το γυναικείο σώμα.

-Για το office look αλλά και το preppy style, με το οποίο έχουμε πραγματικό έρωτα, αναζητάμε μία μπλούζα με pussy bow. Πρόκειται για τον φιόγκο που έχει συνδεθεί με τον φεμινισμό, τη γυναικεία χειραφέτηση και τις πιο κομψές εμφανίσεις.

-Μία μακριά πλεκτή ζακέτα για να είμαστε ζεστές και πάνω από όλα chic. Οι cardigans, άλλωστε, είναι το must have κομμάτι της γκαρνταρόμπας των πιο κομψών γυναικών στον κόσμο.

Loading...

-Το ιδανικό πουλόβερ για να συνδυάσουμε με το athleisure στιλ μας. Για την ακρίβεια θέλουμε να είναι ζεστό, oversized και να μας αγκαλιάζει σαν δύο ζεστά χέρια.

-Το loose κοστούμι που θα πάει σε άλλο επίπεδο το office style. Θέλουμε να έχει έντονη απόχρωση, αέρινη γραμμή και την πιο cool αισθητική.

-Ένα διαχρονικό παλτό που θα φοράμε κάθε χρόνο και σε κάθε μας εμφάνιση. Άλλωστε, με τόσο κρύο χρειαζόμαστε όσα περισσότερα layers είναι δυνατό να φορέσουμε και το ζεστό παλτό είναι ανάγκη αυτό τον καιρό.

-Άλλο ένα διαχρονικό κομμάτι που αναζητάμε είναι η πέσνιλ φούστα, την οποία με τα σωστά αξεσουάρ μπορούμε να τη φορέσουμε σε κάθε περίσταση.

Loading...

-Τέλος, θέλουμε μία tote τσάντα, που να μην μοιάζει με καμία από όσες έχουμε ήδη στη συλλογή μας. Μία σε ένα γεωμετρικό σχήμα με έντονο χαρακτήρα και συγχρόνως στιλιστική ευελιξία.

Όλα αυτά, λοιπόν, τα βρήκαμε σε ελληνικά brands και τα έχουμε ήδη προσθέσει διαδικτυακά στο shopping cart. Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε τα παρακάτω.

Μπλούζα με διαφάνεια και pussy bow, Nash by Natasha Avloniti

Πλεκτό oversized πουλόβερ, Karavan

Πλεκτή ζακέτα, Vassia Kostara

Μίντι παλτό με pied de poule print, Ale the non usual casual

Σατινέ μίντι φόρεμα, Christina's Beautiful Life

Κοστούμι σε loose γραμμή (blazer και παντελόνι), Forever Young the Label

Πένσιλ φούστα, Nadia Rapti

Ολόσωμη φόρμα με ζώνη στη μέση, Hemithea

Τσάντα χειρός, Sorena

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ