Follow us

Η Δανάη Μπάρκα μάς δείχνει πώς θα φορέσουμε το δερμάτινο φόρεμα

Η παρουσιάστρια δείχνει πως η κάθε μία μπορεί να υιοθετήσει τη hot τάση της σεζόν.

Δανάη Μπάρκα Instagram

Είναι σημαντικό να βλέπουμε στη δημόσια σφαίρα όλα τα πρόσωπα, να βλέπουμε τους εαυτούς μας σε περιοδικά, στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι ώστε να υπάρχει πραγματική αντιπροσώπευση για κάθε γυναίκα, κάθε σωματότυπο, κάθε χρώμα επιδερμίδας, κάθε εθνικότητα -ένα είδωλο για την κάθε μία. Η Δανάη Μπάρκα αποτελεί ένα τέτοιο πρόσωπο και είναι αυτό που έλειπε από την οθόνη, που έχει κάθε κορίτσι και κάθε γυναίκα στο σπίτι και το δωμάτιο της. Η Δανάη Μπάρκα, η οποία έχει αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής ''Πάμε Δανάη'' στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, είναι η φρέσκια πινελιά στο χώρο του θεάματος. Τα μάτια μας, λοιπόν, είναι πάντα εστιασμένα πάνω της και λόγω του πάθους μας με τη μόδα και στην γκαρνταρόμπα της. Μπορούμε να πούμε με το χέρι στην καρδιά, πως η Δανάη Μπάρκα όχι απλά δεν μας απογοητεύει στιλιστικά, αλλά δίνει σημαντικά μαθήματα.

Η Δανάη Μπάρκα φοράει το δερμάτινο φόρεμα και της πάει

Όσο κλισέ και παρωχημένο και αν είναι ακόμα και σήμερα μιλάμε για τη συμπεριληπτικότητα, τη γυναικεία ενδυνάμωση και την αποδοχή όλων των σωμάτων και η Δανάη Μπάρκα συμμετέχει και αυτή με τον τρόπο της σε αυτό. Πριν εβδομάδες είχε δώσει ένα ηχηρό μήνυμα με τις ρίγες της, ενώ κάθε μέρα καταρρίπτει τη μία προκατάληψη μετά την άλλη για το plus size. Η Δανάη Μπάρκα, μεταξύ άλλων, έχει αποδείξει πως τα μίνι της ταιριάζουν και είναι ιδανικά για την κάθε γυναίκα, ενώ το ίδιο τονίζει με τα εμπριμέ και τα πολύχρωμα ρούχα της.

Ανάμεσα στα πρόσφατα της looks η Δανάη Μπάρκα μάς δείχνει πως και η μεγάλη τάση του δερμάτινου όχι απλά μπορεί να αξιοποιηθεί από την κάθε γυναίκα αλλά και να της ταιριάζει. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα μίντι φόρεμα με δερμάτινη όψη, ζώνη στη μέση και ίσια γραμμή στο πλατό της εκπομπής της και της ταίριαζε γάντι. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με πέδιλα στην ίδια απόχρωση, όπως και μία υπέροχη στέκα στα μαλλιά.

Loading...

Το φόρεμα της ανήκει στη συλλογή του Happy Size και θα το βρεις εδώ υιοθετώντας την τάση με χαρά και κομψότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ