Follow us

Και η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το χρώμα του μήνα | Δες το casual chic look της

Δες πως θα το αντιγράψεις.

Και η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το χρώμα του μήνα | Δες το casual chic look της NDP

Όταν αλλάζει ο μήνας, νιώθουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα και τις εμφανίσεις μας. Ειδικά αυτή την περίοδο η επιθυμία μας για ένα στιλιστικό redone έχει φουντώσει αφού είμαστε μία ανάσα πριν τις γιορτές και η glamorous διάθεση μας έχει συνεπάρει ήδη και δεν είμαστε οι μόνες. Οι fashion influencers, οι style experts και σε μία γενικότερη εικόνα οι fashion lovers έχουν αναδείξει ήδη όσα θα φορέσουμε φέτος στο ρεβεγιόν και την party season. Τα micro trends και η αισθητική, που θα επικρατήσει τις επόμενες εβδομάδες, έχουν ήδη φορεθεί και εκφράζονται με μία μόνο λέξη: Glamorous. Ανάμεσα τους, όμως, ξεχωρίζει ένα συγκεκριμένο trend που μπορείς να φορέσεις από τώρα και να το εξελίξεις σταδιακά στις επόμενες εμφανίσεις σου. Ο λόγος για το κυπαρισσί ένα χρώμα, που έχει φορεθεί όσο τίποτα άλλο αυτό τον μήνα. Το είδαμε, μάλιστα, και στις μικρές οθόνες μας με τις Ελληνίδες παρουσιάστριες να το προτιμούν στις εμφανίσεις τους. Η πιο πρόσφατη είναι εκείνη της Δανάης Μπάρκα.

Πρόκειται για ένα βαθύ χρώμα, που αποπνέει επιβλητικότητα, αριστοκρατία και κομψότητα. Έχει συνδεθεί με τα Χριστούγεννα και τους κρύους μήνες του χειμώνα και δίνει το παρών κάθε χρόνο στις πασαρέλες, τις συλλογές και το street style. Βασιλεύει βέβαια και στα party looks της σεζόν. Το κυπαρισσί, λοιπόν, το είχαμε δει πρώτα να το φοράει η Φαίη Σκορδά, η οποία το είχε επιλέξει σε ένα αυστηρό μίντι φόρεμα ιδανικό για το γραφείο και τις fancy εξόδους σου. Τώρα το φόρεσε και η Δανάη Μπάρκα!

Loading...

Το look της Δανάης Μπάρκα που σίγουρα θα θες να αντιγράψεις

Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής ''Πάμε Δανάη'' φορώντας ένα εμπριμέ μίντι φόρεμα σε κυπαρισσί. Αποτελεί ένα διαχρονικό σχέδιο με αέρινη γραμμή, που μπορείς να προσθέσεις και μία ζώνη για να δώσεις περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα σου. Έχει επίσης έντονο γιακά και σου προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία για να το φορέσεις από τη χαλαρή βόλτα και το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο του Σαββατοκύριακου. Η Δανάη Μπάρκα ολοκλήρωσε το σύνολο της με combat μποτάκια, ωστόσο, εσύ μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα, μπότες αλλά και αθλητικά, ανάλογα πάντα την περίσταση.

Loading...

Get the look

Combat μποτάκια με χαμηλό τακούνι, Haralas

Εμπριμέ μίντι φόρεμα, Zara

Γόβες με λουράκια, e-papoutsia

Knee high μαύρες μπότες, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ