Follow us

Κουράστηκες με τις βραδινές εξόδους; | Ο οδηγός επιβίωσης για τις εορταστικές εμφανίσεις

Τα tips που θα σε κρατήσουν κομψή ακόμα και αν είσαι κουρασμένη, πρησμένη και ταλαιπωρημένη.

Κουράστηκες με τις βραδινές εξόδους | Ο οδηγός επιβίωσης για τις εορταστικές εμφανίσεις σου Pixel Formula

Η εορταστική περίοδος έχει τα καλά της έχει και τα κακά της... Από τη μία το κλίμα είναι μαγευτικό, το φαγητό είναι πεντανόστιμο, τα γλυκά δεν τελειώνουν ποτέ όπου και να πας και ο χειμώνας ντύνει την πόλη με την πιο cozy διάθεση. Από την άλλη, όμως, για κάποιους οι γιορτές φέρνουν τσακωμούς, ατέλειωτα ξενύχτια και μία δυσφορία από την υπερβολική κατανάλωση υδατάνθρακα -η τέλεια συνταγή για να μισήσεις έστω και ελάχιστα αυτή την περίοδο. Για τις περισσότερες από εμάς οι δύο εβδομάδες των Χριστουγέννων έχουν λίγο από όλα, καθώς ''η ισορροπία είναι το κλειδί''... Το ένα τραπέζι διαδέχεται το άλλο, το ένα πιάτο διαδέχεται το επόμενο γλυκό και μία βραδινή έξοδος ακολουθεί μετά την άλλη και φτάνει η στιγμή που φωνάζουμε ''έλεος'', όμως, και πάλι πρέπει να ετοιμαστούμε για την επόμενη εορταστική συνάντηση με συγγενείς ή φίλους.

Οι περισσότερες αυτή την περίοδο μάς ρωτάτε το εξής: ''Νιώθω πρησμένη, είμαι κουρασμένη και πρέπει να βγω το βράδυ. Πώς θα ντυθώ για να είμαι άνετη, κομψή και να νιώθω υπέροχα;''. Μην ανησυχείς εμείς βρήκαμε τα tips, που θα κάνουν πιο υποφερτές αυτές τις εξόδους.

Styling 101 - Xmas Edition | Τι θα φορέσεις όταν δεν νιώθεις άνετα και δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους

Επειδή δεν είσαι η μόνη που αντιμετωπίζεις παρόμοια προβλήματα ξεχυθήκαμε ανάμεσα στη fashion κοινότητα και ρωτήσαμε τις ενημερωμένες σπεσιαλίστες του στιλ για τον στιλιστικό οδηγό επιβίωσης του εορταστικού ντυσίματος. Οι ίδιες μας συμβούλεψαν να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1.

Επέλεξε ένα φόρεμα σε loose γραμμή, το οποίο δεν τονίζει καμία καμπύλη του σώματος σου. Έτσι, δεν θα φαίνεται το φυσιολογικό πρήξιμο. Επίσης, φρόντισε να έχει ένα μίντι προς μάξι μάκρος, για πιο επίσημο και άνετο look.

Loading...

Βήμα 2.

Τα παπούτσια σου πρέπει να είναι απολύτως άνετα, γιατί διαφορετικά θα εντείνουν τη δυσφορία που νιώθεις και θα είσαι κακόκεφη. Δεν χρειάζεται να την αφήσεις να κυριεύσει τη χαρά σου και να μην ευχαριστηθείς την παρέα σου. Για αυτό επέλεξε φλατ παπούτσια με εκκεντρικές λεπτομέρειες όπως μία αγκράφα ή αλλιώς kitten heels.

Loading...

Βήμα 3.

Πρόσθεσε τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως statement σκουλαρίκια ή κολιέ, που θα τραβήξουν τα βλέμματα κάνοντας την κούραση σου να περάσει απαρατήρητη. Επίσης, θα προσθέσουν πολυτέλεια και glamour -στοιχεία που επιβάλλονται στη βραδινή έξοδο.

Loading...

Βήμα 4.

Τέλος, παίξε με τα χρώματα σαν πραγματική fashionista και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με μία τσάντα ή ένα παλτό σε έντονη απόχρωση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ