Follow us

LBD | 9 μαύρα φορέματα που θα αγοράσεις τώρα και θα τα φοράς κάθε χρόνο

Το μαύρο φόρεμα είναι η στιλιστική επένδυση που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

LBD | 9 μαύρα φορέματα που θα αγοράσεις τώρα και θα τα φοράς κάθε χρόνο Splash/Ideal Images

Δεν είναι τυχαίο που ο είμνηστος Karl Lagerfeld έλεγε, πως καμία δεν μπορεί να είναι απροετοίμαστη ή υπερβολική φορώντας ένα μαύρο φόρεμα. Ο Κάιζερ της μόδας, όπως επίσης και οι πιο εμβληματικοί σχεδιαστές στη βιομηχανία της, επαινούσε με κάθε ευκαιρία το εν λόγω κομμάτι και όχι αδίκως. Αμέτρητες γυναίκες ανά τον κόσμο βασίζονται πάνω του για να δημιουργήσουν εμφανίσεις για κάθε περίσταση. Το μαύρο φόρεμα είναι ένα πραγματικά ασυναγώνιστο κομμάτι, σαν το λευκό πουκάμισο, που δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις της μόδας. Είναι ευκολοφόρετο, αποτελεί one - piece outfit, είναι επιβλητικό, κομψό και σαγηνευτικό. Ανάλογα τα αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφωθεί από ένα καθημερινό φόρεμα γραφείου σε ένα εντυπωσιακό για τις βραδινές εξόδους. Οι στιλιστικές του δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Loading...

Το μαύρο φόρεμα δίνει το παρών και στις γκαρνταρόμπες των πιο κομψών γυναικών ανά τον κόσμο. Στα social media κοσμεί τις εμφανίσεις των fashion experts και insiders, από party looks σε casual. Στο κόκκινο χαλί βλέπουμε την Hailey Bieber, την Jennifer Aniston, την Zendaya και άλλες μούσες των σχεδιαστών με τις πιο φίνες εκδοχές του Little Black Dress. Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η παρουσία του στις σελίδες της ιστορίας της μόδας με το revenge dress τη πριγκίπισσας Diana να κατέχει εξέχουσα θέση. Ουσιαστικά το μαύρο φόρεμα είναι μία επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου και φυσικά για τις γιορτινές εμφανίσεις, οι οποίες είναι μία ανάσα μακριά.

Loading...

8 + 1 σχέδια που θα αποκτήσεις τώρα και θα τα ευχαριστιέσαι κάθε χρόνο

Παρακάτω, λοιπόν, ξεχωρίσαμε 9 σχέδια μαύρων φορεμάτων, τα οποία πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και καλύπτουν κάθε γούστο και περίσταση. Είτε ψάχνεις για ένα μίνι μαύρο party dress είτε για το ιδανικό office φόρεμα, συνέχισε να σκρολάρεις για να το βρεις και να το κάνεις δικό σου.

Μίντι φόρεμα με cut -outs, Mallory The Label

Μίντι φόρεμα με σούρες, Stradivarius

Μίνι φόρεμα σε ανοιχτή γραμμή με έντονο γιακά και ανάγλυφι ύφασμα, Ale the non usual casual

Μίνι φόρεμα με ογκώδη μανίκια, Loukia Tseke

Μάξι σατινέ φόρεμα, Nash by Natasha Avloniti

Μίντι φόρεμα με σκίσιμο, Nadia Rapti

Blazer μίνι φόρεμα με φτερά, Zini

Μίντι wrap φόρεμα, About You

Μίντι σατινέ φόρεμα με σκίσιμο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ