Follow us

Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη star στο φετινό ρεβεγιόν; Τα 5 festive outfits που ξεχωρίσαμε

Και μερικά tips για το πώς μπορείς να τα υιοθετήσεις κι εσύ.

βίκυ καγια npd

Τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρονται απόλυτα για ... στιλιστικές υπερβολές. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι αν δεν φορέσεις αυτήν την εποχή του χρόνου όλα τα wow ρούχα που χαζεύεις στις βιτρίνες ή που έχεις καταχωνιασμένα στην ντουλάπα σου, τότε πότε;

Στρας, γκλίτερ και παγιέτες, υπερμεγέθεις φιόγκοι σε φορέματα και αξεσουάρ, βελούδινα πολυτελή υφάσματα και εντυπωσιακά πανύψηλα παπούτσια είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά κομμάτια των γιορτών που ομορφαίνουν τις εμφανίσεις μας.

Κι αν δεν είσαι σίγουρη πώς να τα ενσωματώσεις στο δικό σου, προσωπικό στιλ, ευτυχώς έχουμε πολλές κομψές κυρίες που δείχνουν όλους τους δυνατούς τρόπους για το πώς να κάνεις ένα εντυπωσιακό, "fancy" ντύσιμο να δείχνει πολύ στιλάτο και όμορφο αισθητικά.

Τα 5 festive outfits που ξεχωρίσαμε από τις φετινές εμφανίσεις των stars:

Βίκυ Καγιά

Η ιέρεια του στιλ έκανε πάλι το θαύμα της: Κατάφερε να φορέσει μια silver sequin μίνι φούστα και να την κάνει να φανεί πολύ σικ. Πώς τα κατάφερε; Απλά, συνδυάζοντάς τη με ένα μαύρο τοπ - ζιβάγκο, κρατώντας έτσι τις ισορροπίες ανάμεσα στο φανταχτερό κομμάτι με τις παγιέτες και στο κομψό, βραδινό ντύσιμο. Εύκολο ε;

Loading...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στον αντίποδα, η παρουσιάστρια και μοντέλο φόρεσε ένα μίνι στράπλες φόρεμα στο αιώνια κομψό χρώμα, το μαύρο. Η ιδιαιτερότητα του φορέματος έγκειτο στο ότι η φούστα του ήταν τούλινη και πουά, με αρκετά layers που δημιουργούσαν όγκο και κίνηση στο κάτω μέρος του. Το συνδύασε με ασορτί πουά γάντια στα χέρια, ψηλοτάκουνες μαύρες μυτερές γόβες με μπαρέτα και ένα διακριτικό τσόκερ στο λαιμό.

Loading...

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια από την άλλη προτίμησε ένα midi lingerie satin dress στο χρώμα της σαμπάνιας και κράτησε τις ισορροπίες χρωματικά, επιλέγοντας να το συνδυάσει με μπεζ μακρύ παλτό και χρυσά glitter πέδιλα, με τις αποχρώσεις να δένουν μεταξύ τους αρμονικά.

Loading...

Khloe Kardashian vs Celia Kritharioti

Παρότι δεν πρόκειται για εγχώρια star, δεν γινόταν να μην αναφερθεί εδώ ότι η Khloe Kardashian επέλεξε για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν μια δημιουργία της δικής μας Σήλιας Κριθαριώτη. Η mega influencer φόρεσε ένα ασημί, ημιδιάφανο και πολύ εφαρμοστό φόρεμα που άστραφτε χάρη στα πετράδια και τα στρας που ήταν ραμμένα κατά μήκος του.

Loading...

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τέλος, και για να μην αναφερόμαστε μόνο στις φανταχτερές εμφανίσεις κι επειδή υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να ντυθούν πιο χαλαρά είτε στο ρεβεγιόν είτε στο γιορτινό τραπέζι της επόμενης μέρας, είτε απλά προτιμούν να χαλαρώσουν σπίτι τους μόνες τους, βρήκαμε το κατάλληλο outfit και γι᾽αυτήν την περίσταση. Την ιδέα μάς έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή που, σε μια βόλτα της παρέα με τα παιδιά της στο κέντρο της Αθήνας, φόρεσε ένα λευκό ίσιο παντελόνι με ένα φαρδύ πουλόβερ με σχέδια και μαύρες γόβες. Σε μια παραλλαγή του μπορείς να φορέσεις το τζιν σου με ένα χουχουλιάρικο πουλόβερ με χριστουγεννιάτικα σχέδια (πχ. Άη Βασίλη ή χιονάνθρωπο) και τα αθλητικά ή... τις παντόφλες σου και να είσαι η πιο στιλάτη οικοδέσποινα στο σπίτι σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ