Follow us

Winter White | Πώς θα φορέσεις το λευκό φέτος τον χειμώνα σύμφωνα με τη Δανάη Μπάρκα

Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα σύνολο που θα θες να το φορέσεις από το γραφείο έως την έξοδο σου.

Δανάη Μπάρκα

Το λευκό αποπνέει μια αίσθηση καθαρότητας, φρεσκάδας, αριστοκρατίας, φινέτσας και πολυτέλειας. Το χρώμα αυτό πια έχει αγαπηθεί και υιοθετηθεί από χιλιάδες λάτρεις της μόδας, με πολλούς να δημιουργούν άφοβα μέχρι και total white looks στους δρόμους των πρωτευουσών της μόδας. Μάλιστα, το λευκό φοριέται σε όλες τις αποχρώσεις του: Από το λευκό του πάγου μέχρι και τις αποχρώσεις του cream. Οι fashionistas χρησιμοποιούν όλο το χρωματικό φάσμα του, συνδυάζοντας τις διάφορες αποχρώσεις μεταξύ τους. Παρ' όλα αυτά, για χρόνια το λευκό έφερε το ''ταμπελάκι'' της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι και έτσι δεν χρησιμοποιούνταν τους μουντούς και κρύους μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα μέχρι που οι απανταχού fashion experts επαναπροσδιόρισαν τους styling κανόνες και άρχισαν να δημιουργούν σύνολα με πρωταγωνιστή το λευκό απέναντι στα οποία καμία μας δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητη. Ανάμεσα τους και η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής ''Πάμε Δανάη'', Δανάη Μπάρκα.

Πώς θα φορέσουμε το λευκό φέτος τον χειμώνα;

Η αλήθεια είναι πως η Δανάη Μπάρκα έχει βάλει ως στόχο να γράψει από την αρχή τους κανόνες της μόδας και του styling. Έτσι, με κάθε της εμφάνιση η παρουσιάστρια προσφέρει στιλιστική έμπνευση, ενώ μας δείχνει τι εστί αυτοπεποίθηση. Στην πρόσφατη εμφάνιση, λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα μάς έδειξε πως θα φορέσουμε το λευκό φέτος τον χειμώνα, δημιουργώντας ένα σύνολο με μεγάλη στιλιστική ευελιξία.

Loading...

Όπως θα δεις και στην παραπάνω ανάρτηση η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να δημιουργήσει ένα bold total white look αποτελούμενο από μία στενή φούστα που τελειώνει λίγο πάνω από τα γόνατα, ένα crop πουλόβερ με πλεξούδες και oversized γραμμή, όπως επίσης και διαχρονικές μυτερές γόβες. Το outfit αποτελείται από βασικά κομμάτια του office look, που ωστόσο μπορείς εύκολα να φορέσεις και στις εξόδους σου.

Αυτό το σύνολο είναι κομψό, απολύτως θηλυκό και προσθέτει πολλούς πόντους πολυτέλειας στο look σου. Πρόσθεσε ένα μακρύ παλτό σε ουδέτερη απόχρωση και μία τσάντα χειρός και θα κερδίσεις σίγουρα τον τίτλο της πιο καλοντυμένης.

Βρες παρακάτω τα κομμάτια του look.

Μακρύ παλτό σε κρεμ απόχρωση, Zara

Leather-like φούστα pencil, Happy Sizes

Τσάντα χειρός με λουράκι, Carpisa

Μυτερές γόβες, Tsakiris Mallas

Crop πλεκτό με πλεξούδες, Happy Sizes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ