Follow us

Χειμερινές εκπτώσεις | 10 κομμάτια από το Stradivarius για να προσθέσεις στη shopping list

Ένας shopping οδηγός για να κάνεις τις πιο έξυπνες αγορές στις χειμερινές εκπτώσεις.

street style Pixel Formula

Είναι η λέξη που στο άκουσμα της κάθε fashionista νιώθει να ενθουσιάζεται. Είναι η περίοδος για την οποία ανυπομονούμε πολύ, αφού σηματοδοτεί την ανανέωση. Ο λόγος για τις εκπτώσεις και συγκεκριμένα για τις χειμερινές εκπτώσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και πρόκειται να ολοκληρωθούν στις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Διαβάστε Επίσης

Η περίοδος των εκπτώσεων σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα και το στιλ σου, καταφέρνοντας να κάνεις έξυπνες και budget friendly αγορές. Φέτος μάλιστα, σου προτείνουμε να στρέψεις την προσοχή σου αποκλειστικά στα κομμάτια που θα φορέσεις την τρέχουσα εποχή και να αποφύγεις τις αγορές ρούχων για εποχές όπως το καλοκαίρι. Προτίμησε να επενδύσεις σε πουλόβερ και πλεκτές ζακέτες που θα σε κρατήσουν ζεστή στη χαμηλή θερμοκρασία, αλλά και σε basic κομμάτια όπως το τζιν παντελόνι, το παλτό ή κάποιο puffer jacket.

Shopping Tip 1

Δημιούργησε μία λίστα με όλα τα κομμάτια, τα οποία θέλεις να αποκτήσεις. Χωρίς αυτή θα είναι πολύ εύκολο να κάνεις υπερβολές, να αγοράσεις ρούχα που δεν έχεις τόσο ανάγκη και εν τέλει να έχεις μία γεμάτη ντουλάπα χωρίς ρούχα που να σου είναι χρήσιμα.

Shopping Tip 2

Εκτός από την εκκαθάριση που χρειάζεται να κάνεις λίγο πριν δημιουργήσεις τη shopping list σου, στις φετινές εκπτώσεις σού προτείνουμε να σκεφτείς λίγο περισσότερο το lifestyle σου. Τι σου αρέσει να φοράς στο γραφείο, ποια ρούχα επιλέγεις όταν θέλεις κάτι άνετο, ποια είναι τα αγαπημένα σου items για μία βραδινή έξοδο. Οι σκέψεις αυτές θα σε βοηθήσουν να επικεντρωθείς στα κατάλληλα κομμάτια.

Shopping List

Ζακέτα με ρόμβους 15,99 eur Stradivarius

Τσόχινο πουλόβερ με πλεξίδες 15,99 eur Stradivarius

Πουκάμισο boyfriend με αντίθετο συνδυασμό 12,99 eur Stradivarius

Εμπριμέ φόρεμα 15,99 eur Stradivarius

Εμπριμέ φόρεμα σεμιζιέ 15,99eur Stradivarius

Τζιν mom fit 15,99eur Stradivarius

Παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι 12,99 eur Stradivarius

Κρουαζέ παλτό με διπλή σειρά κουμπιών 39,99 eur Stradivarius

Σατινέ καπιτονέ τζάκετ 19,99 eur Stradivarius

Σατέν φούστα με άνοιγμα 9,99 eur Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ