Follow us

Ο πιο chic τρόπος για να φορέσεις τη midi φούστα αυτή την περίοδο

Ο συνδυασμούς που προτείνουν οι πιο ενημερωμένες fashionistas.

street style Pixel Formula

Εάν χρειαζόταν να δημιουργήσουμε μία λίστα με όλα τα ρούχα που είναι άκρως κολακευτικά και ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους, η mini φούστα θα βρισκόταν σε μία από τις πρώτες θέσεις. Φτάνει μέχρι τη μέση της γάμπας, κολακεύει πολύ τα πόδια, ενώ είναι ένα από τα κομμάτια που σε βοηθούν να πειραματιστείς με το styling. Η midi φούστα είναι ένα από τα κομμάτια-ήρωες της γυναικείας γκαρνταρόμπας και σίγουρα αξίζει την προσοχή σου.

Διαβάστε Επίσης

Φέτος τον χειμώνα μάλιστα, οι fashionistas έχουν επιλέξει έναν συγκεκριμένο τρόπο για να φορέσουν τις midi φούστες. Συγκεκριμένα, τις συνδυάζουν με oversized πουλόβερ, σε basic ή έντονα χρώματα, χωρίς να το τοποθετήσουν μέσα από τη φούστα. Αυτό το loose αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό και άνετο, ενώ μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Όσον αφορά στα παπούτσια, οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι ποικίλες. Για ένα business chic αποτέλεσμα, μπορείς να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με loafers ή μποτάκια με τετράγωνο αποτέλεσμα, ενώ για ένα casual σύνολο, τα αγαπημένα σου sneakers είναι η ιδανική επιλογή. Αυτό το combo όμως είναι ιδανικό ακόμα και για βραδινή έξοδο, αρκεί να ολοκληρώσεις το σύνολο με ένα ζευγάρι γόβες.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ