Follow us

Off Duty Style | Μπήκαμε στην γκαρνταρόμπα των πιο διάσημων μοντέλων

Τι φορούν τα πιο επιτυχημένα μοντέλα όταν δεν περπατούν στις πασαρέλες και δεν φωτογραφίζονται για τον Τύπο;

Off Duty Style | Μπήκαμε στις γκαρνταρόμπες των πιο διάσημων μοντέλων Splash/Ideal Images

Ως συντάκτριες μόδας βρίσκουμε μεγάλο ενδιαφέρον στις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις των περιοδικών, όπως επίσης και τις διαφημιστικές καμπάνιες. Αφενός παρουσιάζονται όλα τα νέα κομμάτια της σεζόν και έτσι ενημερωνόμαστε πιο διεξοδικά για τις συλλογές και τις προτάσεις των σχεδιαστών και κατά επέκταση των luxury fashion houses και brands. Αφετέρου, βλέπουμε πολλούς συνδυασμούς αυτών των κομματιών παρουσιάζοντας μας τη στιλιστική ευελιξία τους αλλά και την πρακτικότητα τους στο ντύσιμο. Παρ' όλα αυτά, το street style είναι αυτό που πραγματικά τα αναδεικνύει σε τάσεις δοκιμάζοντας τα στην πράξη, στην καθημερινότητα και τις διάφορες αισθητικές. Ανάμεσα στις εμφανίσεις πάντα θα ξεχωρίζουν εκείνες των πιο διάσημων μοντέλων, οι μούσες των σχεδιαστών που λαμβάνουν πρώτες από όλες τα εν λόγω fashion items. Στο δικό τους στιλ βρίσκουμε εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον με τις εμφανίσεις τους στην πασαρέλα. Άλλωστε, για το look τους έχει δημιουργηθεί και ο όρος ''model's off duty style'' για το οποίο θα κάνουμε λόγο σήμερα.

Στην γκαρνταρόμπα των πιο διάσημων μοντέλων | Τι φορούν οι fashion insiders όταν δεν περπατούν στην πασαρέλα και δεν ποζάρουν μπροστά από τον φωτογραφικό φακό;

Το off duty style τους είναι άλλοτε χαλαρό και άλλοτε fancy. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία αφού τα μοντέλα έχουν τις δικές τους ζωές και συνάμα μία πληθώρα κοινωνικών υποχρεώσεων. Θα βγουν για γυμναστική, για καφέ και ποτό αλλά και για clubbing και η κάθε περίσταση έχει το δικό της dress code, το οποίο εξελίσσουν μέσα από τις εμφανίσεις τους. Εξερευνήσαμε, λοιπόν, τους προσωπικούς λογαριασμούς των πιο διάσημων μοντέλων και ξεχωρίσαμε τα looks και τα fashion items, που δεν αποχωρίζονται στην καθημερινότητα τους.

Αν θες να ανακαλύψεις πώς ντύνεται ένα μοντέλο στην καθημερινότητα του συνέχισε να σκρολάρεις.

Οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι must, καθώς προσφέρουν κομψότητα, πολυτέλεια και πάνω από όλα ευελιξία.

Loading...

Μπορεί στα castings να μην μπορούν να φορέσουν αξεσουάρ, στην καθημερινότητα τους, όμως, δεν τα αποχωρίζονται.

Loading...

Τα άνετα co-ords σύνολα δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο.

Loading...

Τα loose τζιν παντελόνια είναι μία πραγματική αναγκαιότητα, όπως επίσης και το μαύρο παλτό και τα combat boots.

Loading...

Οι σατινέ πιτζάμες είναι η πολυτέλεια που χρειάζεται κάθε γυναίκα, καθώς πέρα από τον πιο ήρεμο ύπνο της ζωής σου θα σου προσφέρουν και ένα statement outfit συνδυασμένο με μυτερές γόβες και κοσμήματα.

Loading...

Το shearling jacket είναι το πανωφόρι για όλες τις περιστάσεις, για αυτό και δίνει το παρών σε όλα τα street styles των μοντέλων.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ