Follow us

Ετοιμάζεσαι να πας στα χιόνια; | Το μπουφάν που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη

Θα το πάρεις στις εκπτώσεις και θα το φοράς κάθε χρόνο.

Ετοιμάζεσαι να πας στα χιόνια; | Το παλτό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη iStock

Μπορεί η αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες εβδομάδες να έβαλε ένα ''stop'' σε πολλά από τα σχέδια μας, όμως, μέχρι στιγμής δεν μας έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση από νομό σε νομό και κατά επέκταση τα ταξίδια μας. Άλλωστε, μετά από δύο χειμώνες στον κατ' οίκον περιορισμό, φέτος έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε όλους τους ορεινούς προορισμούς που ονειρευόμασταν και να απολαύσουμε όλα τα γραφικά χειμερινά τοπία. Από ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες αφού τόσο οι fashion insiders του εξωτερικού όσο και οι Ελληνίδες fashionistas έχουν ξεχυθεί στα χιόνια δημοσιεύοντας στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς από τις διακοπές τους. Ως λάτρεις της μόδας, όμως, δεν εστιάσαμε στους hot προορισμούς αυτής της περιόδου -ας το κάνουν οι ταξιδιωτικοί οδηγοί αυτό- ούτε και τις δραστηριότητες ή τα εστιατόρια που μπορείς να επισκεφτείς εκεί. Όχι, εμείς εστιάσαμε στις γκαρνταρόμπες τους και βρήκαμε ένα πραγματικό στιλιστικό διαμάντι. Ο λόγος για το μπουφάν που επέλεξαν να φορέσουν όλες τους.

Loading...

Packing for snow | Το μπουφάν που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις χειμερινές σου διακοπές

Προτού φτιάξεις, λοιπόν, βαλίτσες άσε μας να σε συμβουλέψουμε στιλιστικά, αφού μέσα από τη δική μας αναζήτηση βρήκαμε ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αφού γυρίσαμε σχεδόν όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες με στιλιστικό ενδιαφέρον και αφού μελετήσαμε τα τελευταία posts των πιο κομψών γυναικών ανά τον κόσμο καταλήξαμε πως το μακρύ καπιτονέ/puffer/πουπουλένιο μπουφάν είναι αυτό, που χρειάζεσαι για να είσαι κομψή, άνετη και πάνω από όλα ζεστή στην χειμερινή εξόρμηση σου.

Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι, που αναδείχτηκε σε τάση τα τελευταία χρόνια, αφού η άνεση πέρασε στο επίκεντρο των απαιτήσεων κάθε γυναίκας. Ωστόσο, ομολογουμένως δεν είχαμε συνηθίσει τη τόσο μακριά εκδοχή του. Αποτελεί μία στιλιστική επένδυση που θα αγοράσεις τώρα στις εκπτώσεις και θα το φοράς κάθε χρόνο. Βλέποντας, όμως, τις fashionistas να το έχουν υιοθετήσει και φορέσει με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε.

Loading...
Loading...

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά σχέδια για να βρεις το ιδανικό για εσένα.

Πουπουλένιο μακρύ μπουφάν, Helmi

Πουπουλένιο μακρύ μπουφάν, Tommy Hilfiger

Πουπουλένιο μακρύ μπουφάν, Benetton

Καπιτονέ μακρύ μπουφάν, Zara

Puffer μακρύ μπουφάν, Ale the non usual casual

Πουπουλένιο μακρύ μπουφάν, About You

Πουπουλένιο μακρύ μπουφάν, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ