Follow us

Τα στιλιστικά μυστικά της Αθηνάς Οικονομάκου για να παραμένει ζεστή τον χειμώνα με πολύ στιλ

Αν μπορούμε να εμπιστευθούμε με τα μάτια κλειστά κάποιον για να μας δώσει στιλιστικές συμβουλές τότε η Αθηνά Οικονομάκου είναι η ιδανική.

Αθηνά Οικονομάκου NDP

Ο καιρός τις τελευταίες μέρες μάς έχει σίγουρα τρελάνει. Νιώθουμε σαν να ζούμε από την αρχή το φθινόπωρο, μόνο που οι θερμοκρασίες μάς θυμίζουν πως διανύουμε τον δεύτερο μήνα του χειμώνα. Οι βροχές, οι έντονοι αέρες και η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας μετά από συγκεκριμένη ώρα της ημέρας κάνουν όλο και πιο δύσκολο τόσο να ντυθούμε καταλλήλως όσο και να δημιουργήσουμε ένα κομψό και on point σύνολο. Όπως και κάθε άλλη φορά αναζητήσαμε την στιλιστική έμπνευση για να μας βοηθήσει με το πρόβλημα του καθημερινού ντυσίματος και όπως ήταν αναμενόμενο βρήκαμε όσα αναζητούσαμε σε μία ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου.

Loading...

Στιλιστικά tips από την Αθηνά Οικονομάκου | Winter Edition

Αν μπορούμε να εμπιστευθούμε με τα μάτια κλειστά κάποιον για να μας δώσει στιλιστικές συμβουλές τότε η Αθηνά Οικονομάκου είναι η ιδανική. Πρόκειται για ένα άτομο που πέρα από τον έρωτα με την υποκριτική, έχει και τη λατρεία με τη μόδα. Έχει δύο fashion brands, ένα με ρούχα και ένα με κοσμήματα, και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram θα λέγαμε, πως είναι μία αντιπροσωπευτική ματιά στα ενδόμυχα της γκαρνταρόμπα της. Η ίδια, μάλιστα, είναι ιδιαιτέρως ενεργεί εκεί και δεν χάνει ευκαιρία από τη δημοσίευση των αγαπημένων συνόλων της.

Παρακάτω, λοιπόν, ξεχωρίσαμε εκείνο, που θα φανεί σε όλες χρήσιμο, αφού ο χειμώνας έχει αρχίσει και δείχνει τα δόντια του... Πρόκειται για ένα από τα looks της από την χειμερινή απόδραση της στην Αράχωβα. Η ίδια για να διατηρήσει την ζεστασιά, την άνεση και την κομψότητα έδωσε βάση στο layering και τα αξεσουάρ.

Loading...

Τα styling tips που ξεχωρίσαμε από το look της Αθηνάς Οικονομάκου:

1. Έδωσε έμφαση στο ύφασμα και τη σιλουέτα των ρούχων. Αφενός πρέπει να είναι ζεστά, αφετέρου να εφαρμόζουν σαν γάντι πάνω της κολακεύοντας το σωματότυπο της.

2. Πρόσθεσε μία πλεκτή ζεστή ζακέτα, η οποία είναι μακριά και έρχεται σε αντίθεση με τους cream τόνους του υπόλοιπου look. Σημείωσε εδώ τόσο το κομμάτι όσο και τον χρωματικό συνδυασμό.

3. Τέλος, τα αξεσουάρ ξεχωρίζουν στην εμφάνιση της με το ζεστό head piece και τη ζώνη να δίνουν ζεστασιά, πόντους κομψότητας και σχήμα στη σιλουέτα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ