Follow us

Πώς θα ντυθείς σαν fashionista στο πολύ κρύο; Αντίγραψε το look της Ευγενίας Σαμαρά

Δημιούργησε τα πιο κομψά σύνολα για τον χειμώνα.

eugenia samara NDP Photo Agency

Εάν ο χειμώνας είναι η απάντηση σου όταν σε ρωτούν για το ποια είναι η αγαπημένη σου εποχή, τότε τα τελευταία νέα θα σε έχουν ενθουσιάσει. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η θερμοκρασία πρόκειται να μειωθεί αρκετά τις επόμενες ημέρες, γεγονός που σημαίνει πως πρέπει να ανατρέξεις σε όλα τα styling tips που γνωρίζεις για να ένα κομψό σύνολο που θα σε κρατήσει ζεστή στο κρύο.

Πολλές γυναίκες δεν είναι και τόσο fan του χειμώνα, καθώς πιστεύουν πως δεν μπορείς να ντυθείς κομψά με πολλές στρώσεις από ρούχα. Ωστόσο, αυτό είναι ένα κλισέ που χρειάζεται να ξεχάσεις και μία πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram της Ευγενίας Σαμαρά θα σε βοηθήσει πολύ.

Διαβάστε Επίσης

Εκτός από το ταλέντο της στην υποκριτική, η ηθοποιός ξεχωρίζει πολύ με το προσωπικό της στιλ, το οποίο είναι πολύ φρέσκο και σύγχρονο. Με ένα scroll down στο Instagram της, σίγουρα θα βρεις αρκετά looks που θα μπορούσες να αντιγράψεις αυτή την περίοδο, ωστόσο εμείς επιλέξαμε ένα σύνολο που είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για αυτές τις ημέρες που έχει πολύ κρύο.

Συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά συνδύασε ένα πλεκτό πουλόβερ σε μπεζ απόχρωση με μία maxi εμπριμέ φούστα σε γήινες αποχρώσεις. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι suede μποτάκια και τόνισε τη μέση της με μία ζώνη στην ίδια απόχρωση με τα μποτάκια της.

Ένας έξυπνος τρόπος για να κάνεις το στιλ σου ακόμα πιο cozy είναι να προσθέσεις ένα έξτρα πουκάμισο ή μπλούζα ζιβάγκο, ώστε να νιώθεις ακόμα πιο άνετα.

Το look της Ευγενίας Σαμαρά

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ