5 τάσεις της μόδας που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες

Τα trends που θα μας απασχολήσουν τη νέα σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Είναι μία περίοδος του χρόνου, που οι fashionistas μοιάζει να βρίσκονται ανάμεσα σε δύο εποχές. Από τη μία είναι ο χειμώνας και τα trends που κυριαρχούν στη μόδα και από την άλλη είναι η νέα σεζόν, η οποία βέβαια μοιάζει να είναι πολύ μακριά μας, ωστόσο ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε τα trends που παρουσίασαν οι σχεδιαστές και οι οίκοι μόδας στις συλλογές τους.

Ευτυχώς για όλες μας, αυτός ο ανοιξιάτικος αέρας ανανέωσης μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αφού κάποιες από τις τάσεις που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες μπορούμε να τις φορέσουμε ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα.

Διαβάστε Επίσης

Μία από αυτές είναι το twinset που επανέρχεται στην επικαιρότητα και έχει έναν vintage αέρα που θα ενθουσιάσει κάθε fashion lover. Ο λόγος για τα ταγέρ που πρόκειται να βλέπουμε παντού την επόμενη σεζόν. Φούστες κυρίως σε μίνι μήκος σε συνδυασμό με σακάκια, είτε boxy είτε cropped θα σε κάνουν να νιώθεις σαν φοιτήτρια κολεγίου. Μεμονωμένα μάλιστα οι μίνι φούστες θα έχουν εξίσου πρωταγωνιστικό ρόλο στις τάσεις της επόμενης σεζόν αφού τις είδαμε σε αρκετές SS22 συλλογές όπως των οίκων Miu Miu, Jacquemus, Proenza Schouler, Dior και Prada.

Η άνοιξη και το καλοκαίρι επίσης θα έχει πολλή λάμψη, αφού οίκοι όπως οι Celine, Carolina Herrera και Coperni παρουσίασαν στις συλλογές τους midi, metallic φορέματα, παντελόνες με παγιέτες και cropped σακάκια με στράς θα σε κάνουν να λάμψεις κάθε στιγμή και σε κάθε περίσταση. Ανάμεσα στα αξεσουάρ που θα κρατήσουμε όλες την επόμενη σεζόν είναι και οι τσάντες σε έντονα χρώματα, ακόμα και σε neons. Labels όπως τα The Row, Loewe και By far προτείνουν να προσθέσεις στη συλλογή σου τσάντες σε bold αποχρώσεις όπως το φούξια, το κίτρινο αλλά και το λάιμ.

Εξίσου σημαντική προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου είναι τα oversized πουκάμισα, τα οποία μπορείς να φορέσεις ακόμα και ως φορέματα, τονίζοντας τη μέση σου με μία chain belt. Αυτό το τόσο ιδιαίτερο αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο basic σύνολο είχε κεντρικό ρόλο στη SS22 συλλογή του οίκου Chanel.

#1 Ταγέρ

#2 Oversized πουκάμισα

#3 Τσάντες σε λαμπερά χρώματα

#4 Λάμψη

#5 Mini φούστες

Διαβάστε Επίσης