Follow us

And just like that... Η νέα αγαπημένη τσάντα της Carrie Bradshaw θα κάνει τη γκαρνταρόμπα σου πιο sustainable

Η αγαπημένη μας ηρωίδα είναι για ακόμα μία φορά trend setter.

Carrie Bradshaw Splash News / Ideal Image

Έχει χαρακτηριστεί style icon και trend setter. Οι εμφανίσεις της εμπνέουν χιλιάδες γυναίκες και έχει ορίσει αρκετές τάσεις της μόδας. Ο λόγος για την Carrie Bradshaw, την ηρωίδα της σειράς Sex and the City, η οποία επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από το reboot της σειράς με τίτλο "And just like that”. Εκτός από την πλοκή της σειράς και τις νέες περιπέτειες των ηρωίδων, ο λόγος που ανυπομονούσαν περισσότερο οι fans της σειράς είναι για τις στιλιστικές επιλογές της Carrie, της Samantha και της Miranda. Σίγουρα, οι στιλίστες της σειράς δεν μας άφησαν παραπονεμένες, ακόμα κι αν κάποια σύνολα έχουν αποσπάσει αμφιλεγόμενα σχόλια.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, η Carrie Bradshaw και τα σύνολα της έχουν μπει ήδη στο μικροσκόπιο των fans και των fashion experts, οι οποίοι έχουν ενθουσιαστεί με τη νέα εκδοχή της τούλινης φούστας, την επιστροφή της baguette bag του οίκου Fendi αλλά και το naked dress που υπογράφει η σχεδιάστρια Norma Kamali.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων όμως, το item που δεν αποχωρίζεται η Carrie Bradshaw στο reboot του Sex and the City δεν είναι κάποιο statement αξεσουάρ ούτε κάποιο ρούχο υψηλής ραπτικής. Είναι μία πάνινη tote τσάντα, η οποία είναι ιδανική για την καθημερινότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας. Αφενός γιατί μας υπενθυμίζει πως πρέπει να υιοθετήσουμε μία πιο sustainable προσέγγιση στο στιλ μας, αφού η πάνινη τσάντα είναι ιδανική για το φαγητό της ημέρας που θέλουμε να πάρουμε στο γραφείο ή χωρά τα ψώνια που θέλουμε να κάνουμε από το σούπερ μάρκετ επιστρέφοντας στο σπίτι.

Σε μία προσπάθεια λοιπόν να μειώσεις τη χρήση της πλαστικής σακούλας, μία τέτοια πάνινη τσάντα είναι η προσθήκη που χρειάζεται να κάνει στη συλλογή σου. Στις συλλογές των brands μάλιστα, θα βρεις αρκετή ποικιλία σε σχέδια και χρώματα ώστε να επιλέξεις εκείνη που θα σε κάνει να μην την ξεχνάς ποτέ στο σπίτι.

Η αγαπημένη τσάντα της Carrie Bradshaw

sarah jessica parker
sarah jessica parker
sarah jessica parker
sarah jessica parker
sarah jessica parker

Get the Trend

Τσάντα shopper καραβόπανο Bershka

Τσάντα shopper Bershka

It bag Stradivarius

Καπιτονέ τσάντα tote Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ