Follow us

Τα χειμωνιάτικα αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για τις χαμηλές θερμοκρασίες

Η κομψότητα και η ζεστασιά είναι εγγυημένες με αυτά τα αξεσουάρ.

Τα χειμωνιάτικα αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για τις χαμηλές θερμοκρασίες Pixel Formula

Αυτός ο καιρός μάς εμπνέει να κάνουμε κάποιες σημαντικές, χρήσιμες και απολύτως on trend προσθήκες. Η χαμηλή θερμοκρασία, ο συννεφιασμένος ουρανός και τα χιόνια σε πολλές περιοχές κάνουν επιτακτική την ανάγκη για ζεστασιά, θαλπωρή και πολλά ρούχα και αξεσουάρ για να τα πετύχουμε. Σήμερα, ωστόσο, θα εστιάσουμε κυρίως στα τελευταία, τα αξεσουάρ, καθώς αυτά θα ολοκληρώσουν κάθε μας εμφάνιση.

Loading...

Μην μας παρεξηγήσεις, φυσικά και ένα πλεκτό ζιβάγκο και ένα ζεστό παντελόνι θα σου προσφέρουν τόσο άνεση όσο και ζεστασιά αυτό το διάστημα που προβλέπεται ιδιαίτερα κρύο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά αξεσουάρ που θα κάνουν ακριβώς το ίδιο με περισσότερο στιλ. Φυσικά και δεν κάνουμε λόγο για τα κλασικά κασκόλ και σκουφάκια, εκείνα που μισούσες όσον ήσουν μικρή. Όχι, σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα αξεσουάρ που φορούν όλες οι fashionistas στις χειμερινές εμφανίσεις τους.

Συνέχισε να διαβάζει για να τα ανακαλύψεις.

Winter Style 101 | Τα απαραίτητα χειμερινά αξεσουάρ της σεζόν

Φέτος τα χειμερινά αξεσουάρ επιστρέφουν στην καθημερινότητα μας πιο ανανεωμένα από ποτέ και έρχονται για να αντικαταστήσουν όσα είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Κάνοντας άκρη όσα ξέραμε, οι πασαρέλες μάς προτείνουν κομμάτι, που θα προσφέρουν άνεση, ζεστασιά και πολύ στιλ. Αντί, λοιπόν, να φορέσουμε το κλασικό σκουφάκι, που πολλές φορές δεν μας βόλεψε, θα επιλέξουμε καπιτονέ bucket καπέλα. Πρόκειται για μία μεγάλη τάση, που δεν πρόκειται να φύγει σύντομα από τις πρώτες θέσεις της βιομηχανίας της μόδας. Άλλωστε, έχει κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των πιο καλοντυμένων γυναικών.

Επίσης, σύμφωνα με τον εμβληματικό οίκο Miu Miu, φέτος θα φορέσουμε πλεκτά μπαλακλάβα, όπως ακριβώς έχουν κάνει οι fashionistas ανά τον κόσμο. Ακόμα, τα κασκόλ δίνουν τη θέση τους στη χνουδωτή faux fur εκδοχή τους, προσδίδοντας πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις μας. Επίσης, θα προσθέσουμε χαμηλές μπότες με επένδυση στο καθημερινό στιλ μας, όπως και τα μοντέλα στο off duty style τους. Τέλος, δεν θα λείψουν και οι preppy φαρδιές ζεστές κορδέλες από τα χτενίσματα μας.

Loading...

Αυτά και άλλα θα βρεις παρακάτω στο shopping list για τα χειμερινά αξεσουάρ.

Κασμιρένια κορδέλα, & Other Stories

Bucket καπιτονέ καπέλο, Zara

Χαμηλές μαύρες μπότες, UGG

Ψηλές πλεκτές κάλτσες, Oysho

Δερμάτινα γάντια, Benetton

Σκουφί μπαλακλάβα πλεκτό, Mango

Κασκόλ με επένδυση, e-papoutsia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ