Follow us

Στιλ και εγκυμοσύνη | 10 tips από την Rosie Huntington-Whiteley για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά σύνολα

Η Rosie Huntington-Whiteley θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις κομψά σύνολα στην περίοδο της εγκυμοσύνης.

Rosie Huntington-Whiteley Splash News / Ideal Image

Από τη στιγμή που η Rosie Huntington-Whiteley ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της έχει αναδειχθεί ως η απόλυτη στιλιστική έμπνευση για maternity style. Το μοντέλο είναι η απόδειξη πως εγκυμοσύνη και κομψότητα μπορούν να συνδυαστούν άψογα, αρκεί να δημιουργήσει κανείς τους σωστούς συνδυασμούς. Πρόσφατα μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα post με δέκα σύνολα, τα οποία θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις τα πιο κομψά σύνολα εάν διανύεις και εσύ την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής σου.

Διαβάστε Επίσης

Styling Tips

#1

Τα blazers και συγκεκριμένα εκείνα με ζώνη κολακεύουν πολύ τη σιλουέτα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θα σε κάνουν μάλιστα να νιώθεις κομψή και προσεγμένη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Rosie Huntington-Whiteley

#2

Κατά τη διάρκεια της κύησης, μη διστάσεις να προσθέσεις περισσότερο χρώμα στο ντύσιμο σου. Το λευκό, για παράδειγμα, είναι μία πολύ κομψή επιλογή.

Rosie Huntington-Whiteley

#3

Ένα μακρύ παλτό επίσης θα αναβαθμίσει το maternity στιλ σου.

Rosie Huntington-Whiteley

#4

Εκτός από τα παντελόνια, τα φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα για αυτή την τόσο όμορφη περίοδο της ζωής σου. Επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων και δεν σε πιέζουν με κανέναν τρόπο, συνεπώς μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Rosie Huntington-Whiteley

#5

Μία από τις πρώτες αγορές που αξίζει να κάνεις είναι ένα μαύρο παντελόνι εγκυμοσύνης, το οποίο μπορείς να φορέσεις τόσο με casual όσο και με formal styling.

Rosie Huntington-Whiteley

#6

Σίγουρα, κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, θα χρειαστεί να αποχωριστείς για λίγο τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα παπούτσια. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλεις να ντυθείς για κάποια ιδιαίτερη περίσταση, μπορείς να φορέσεις μπότες με τετράγωνο τακούνι που συνδυάζουν άνεση και σταθερότητα.

Rosie Huntington-Whiteley

#7

Τα γνωρίζαμε εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο τα αγαπήσαμε περισσότερο την περίοδο του lockdown. Πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της χειμερινής γκαρνταρόμπας και θα σου φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Ο λόγος για τα tracksuits, τα οποία θα σε βοηθήσουν να ντυθείς κομψά και άνετα κάθε στιγμή της ημέρας.

Rosie Huntington-Whiteley

#8

Εάν το αθλητικό στιλ είναι το αγαπημένο σου, ειδικά όσο είσαι έγκυος, σού προτείνουμε να πειραματιστείς με το ντύσιμο σου, επιλέγοντας φόρμες σε αποχρώσεις όπως το μπεζ, το λευκό και το off white. Τα σύνολα σου αμέσως θα δείχνουν πιο προσεγμένα.

Rosie Huntington-Whiteley

#9

Οι πλεκτές ζακέτες είναι επίσης ένα από τα απαραίτητα κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας. Θα σε κρατήσει ζεστή και θα κάνει ακόμα και το πιο απλό σύνολο, πιο κομψό και ιδιαίτερο.

Rosie Huntington-Whiteley

#10

Εάν θέλεις να νιώσεις fashionista την περίοδο της εγκυμοσύνης σου, μπορείς να επενδύσεις σε ολόσωμες φόρμες ή ακόμα και catsuits, τα οποία βρίσκονται και στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις της άνοιξης. Σίγουρα, πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ ρούχου, ωστόσο είναι αρκετά άνετο, αφού αγκαλιάζει το σώμα χωρίς να το περιορίζει.

Rosie Huntington-Whiteley

Η ανάρτηση της Rosie Huntington-Whiteley

Loading...

Δέκα κομμάτια που θα κάνουν την περίοδο της εγκυμοσύνης πιο κομψή

MAMA Φόρεμα με ντεκολτέ V H&M

MAMA Καπιτονέ παλτό H&M

ΜΑΜΑ Super Skinny Jeans H&M

MAMA Σεμιζιέ H&M

MAMA Σεμιζιέ φόρεμα H&M

MAMA Πουλόβερ με στρας H&M

ΜΑΜΑ Πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα H&M

ΜΑΜΑ Πουκάμισο H&M

ΜΑΜΑ Πουκάμισο με δετή ζώνη H&M

ΜΑΜΑ Ριμπ μπλούζα με σκίσιμο στο μανίκι H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ