Πάμε για ψώνια | Τα παπούτσια που αξίζει να αγοράσεις στις χειμερινές εκπτώσεις

Ευελιξία, άνεση και κομψότητα τώρα έρχονται σε προνομιακές τιμές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ο Ιανουάριος είναι ο πρώτος μήνας του έτους και αυτό σημαίνει μοναχά ένα πράγμα: Ανανέωση! Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή σε κάθε τομέα της ζωής μας και πιο πολύ σε εκείνον της γκαρνταρόμπας. Έχουμε φτάσει στη μέση της χειμερινής σεζόν και η αλήθεια είναι, πως νιώθουμε μία κούραση με τα χαρακτηριστικά κομμάτια του winter look. Έχουμε φορέσει όλα μας τα παλτό, έχουμε εξελίξει το layering και έχουμε ευχαριστηθεί και το εορταστικό ντύσιμο. Τι μας έμεινε να δοκιμάσουμε από το χειμερινό στιλ που δεν έχουμε ήδη εντάξει στα looks μας; Σε αυτή την ερώτηση -και ίσως τη στιλιστική αποτελμάτωση- έρχονται οι εκπτώσεις για να δώσουν τη απάντηση. ''It's sales time'', βλέπουμε να αναγράφεται στις βιτρίνες των φυσικών καταστημάτων και τα banners στους ιστοτόπους, που επισκεπτόμαστε καθημερινά, και εμείς ξέρουμε ήδη που θα εστιάσουμε το budget μας.

We love shoes | Τα παπούτσια στα οποία αξίζει να επενδύσετε στις εκπτώσεις

Ξέρεις πως λατρεύουμε τα αξεσουάρ και ανάμεσα τους θα ξεχωρίζουμε πάντα τα παπούτσια. Σε αυτή τη διάκριση ίσως να μας υποστηρίζει και η αιώνια ερωτευμένη με τη μόδα, Carrie Bradshaw. Θα θέλαμε πολύ να είχαμε τη δικιά της συλλογή παπουτσιών, με τα άλλοτε εκκεντρικά και άλλοτε διαχρονικά σχέδια, που ολοκληρώνουν τις τολμηρές στιλιστικές της επιλογές. Μπορεί να μην έχουμε το ανάλογο budget με την ηρωίδα του ''Sex and the City'' όσον αφορά τα υποδήματα, όμως, με τις εκπτώσεις είναι δεδομένο πως μπορούμε να κάνουμε αντίστοιχες κομψές αγορές για να προσθέσουμε στη συλλογή μας.

Μην ξεχνάς πως με το κατάλληλο ζευγάρι παπουτσιών μπορείς να αναβαθμίσεις το πιο απλό και casual σύνολό σου. Δεν είναι τυχαίο, που η εμβληματική Marilyn Monroe είχε τονίσει: ''Δώστε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο''.

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα σχέδια που αξίζουν μία θέση στη shopping list σου σε αυτές τις εκπτώσεις. Θα βρεις αθλητικά παπούτσια, ζεστές μπότες, γόβες και flat υποδήματα για κάθε ώρα της ημέρας και πολλά άλλα staples.

Μαύρε knee high μπότες, e-papoutsia

Ugg χαμηλά μποτάκια, Kalogirou

DKNY μαύρες μυτερές γόβες, Haralas

Μπότες με επένδυση από καοτσούκ, Zara

Chelsea μποτάκια σε ταμπά απόχρωση, Envie Shoes

Chunky loafers με μεταλλική λεπτομέρεια, Tsakiris Mallas

Combat μποτάκια, Marks & Spencer

Charged Breathe Lace αθλητικά παπούτσια, Under Armour

Stan Smith αθλητικά παπούτσια, Adidas