Follow us

Έμπνευση για τις χειμερινές εμφανίσεις | Τα looks που επέλεξε η Ευγενία Νιάρχου στο Saint-Moritz

Μία μοναδική ματιά στην γκαρνταρόμπα της Ευγενίας Νιάρχου από τις διακοπές της.

Ευγενία Νιάρχου

Με τη θερμοκρασία να έχει πέσει κατακόρυφα, οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης έχουν ντυθεί στα λευκά και τα γραφικά χειμερινά τοπία έχουν κατακλύσει όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Αν δεν έχεις ήδη επισκεφτεί κάποιον ορεινό προορισμό για να ζήσεις τις μαγικές στιγμές, που προσφέρει αυτή η εποχή, τότε μία σύντομη περιήγηση στα social media θα σε βάλει σίγουρα στο #wintermood. Μπορείς μέσα από τις αναρτήσεις των πιο διάσημων fashionistas και influencers να ταξιδέψεις μεταξύ άλλων στις Άλπεις και να μπεις -έστω και διαδικτυακά- στα σαλέ αλλά και τα πολυτελή ξενοδοχεία, στα οποία διαμένουν. Από το Instagram feed μας εμείς ξεχωρίσαμε τις πρόσφατες αναρτήσεις της Ευγενίας Νιάρχου, η οποία απολαμβάνει ένα χειμερινό διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας στο Saint-Moritz της Ελβετίας. Βέβαια, επειδή λατρεύουμε τη μόδα, την προσοχή μας την κέντρισε περισσότερο με τα σύνολα της παρά με τα χιονισμένα τοπία και τα προσεγμένα εστιατόρια.

Winter Style Inspo | Τα χειμερινά looks της Ευγενίας Νιάρχου από τις διακοπές της στην Ελβετία

Όπως αναφέραμε, η σχεδιάστρια κοσμημάτων βρέθηκε στην Ελβετία για ένα διάστημα και η ίδια δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη δημοσίευση των πιο κομψών συνόλων της. Μάλιστα, τα posts της μας προσφέρουν μία μοναδική ματιά στην γκαρνταρόμπα της και οφείλουμε να πούμε με σιγουριά πως αποτελεί έμπνευση για τα επόμενα looks μας.

Τι φόρεσε, λοιπόν, η Ευγενία Νιάρχου τις τελευταίες κρύες εβδομάδες; Η ίδια φαίνεται να δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης κυρίως σε co-ord σύνολα με πολυτελείς ζεστές υφές όπως το βελουτέ. Ακόμα, μαζί της στην Ελβετία έχει πάρει αρκετά platform heels, printed καλσόν, crop tops, μαύρα athleisure looks και party φορέματα. Από τις εμφανίσεις της δεν λείπουν τα χρώματα αλλά και τα χρυσά κοσμήματα, τα οποία κεντρίζουν το μάτι με τα σχέδια και τα charms τους, ενώ τα μαύρα μικρά γυαλιά με τη ρετρό αισθητική δίνουν το παρών σε κάθε της look. Plus, οι preppy στέκες αλλά και τα πουκάμισα με έντονα κολάρα ξεχωρίζουν.

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις της.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ