Follow us

Πώς θα φορέσεις το μαύρο blazer σαν μία πραγματική fashionista

Οι προτάσεις που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου όπως ακριβώς κάνει μία fashion insider.

Πώς θα φορέσεις το μαύρο blazer σαν μία πραγματική fashionista Splash/ideal Images

Αν μπορούσαμε να δώσουμε το πρώτο βραβείο στο πανωφόρι με την μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και δημοτικότητα, τότε αναμφίβολα θα το κέρδιζε το διαχρονικό blazer, το σακάκι με τη loose σιλουέτα που έρχεται να εκσυγχρονίσει το look του κοστουμιού. Το blazer δίνει το παρών σε κάθε συλλογή, street style και γκαρνταρόμπα ανεξάρτητα από τη σεζόν και τις τάσεις που την καθορίζουν. Στις δικές μας ντουλάπες, μάλιστα, έχουμε αρκετές εκδοχές του: το κλασικό μαύρο, το pop of colour, το tweed αλλά και το ανοιξιάτικο. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σχέδια του, καθώς όπου και αν κοιτάξεις θα βρεις μία διαφορετική παραλλαγή, που ανανεώνει το look του.

Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι με μεγάλη ευελιξία. Δίνει το παρών κάθε χρόνο σε οποιαδήποτε συλλογή, είτε αυτή προορίζεται για τη Fall/Winter είτε για τη Spring/Summer σεζόν. Σε κάθε περίπτωση βρίσκεται ανάμεσα στα κομμάτια και τα looks και αποτελεί, πλέον, ένα στιλιστικό κομμάτι ''πασπαρτού''. Το blazer μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο, στη βραδινή αλλά και την πρωινή έξοδο σου, πάνω από το athleisure look σου αλλά και σε κάποια επίσημη εκδήλωση. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο ίσως για το blazer, που ξεχωρίζει δικαιωματικά ανάμεσα τους. Ο λόγος για το μαύρο.

Loading...

Πώς θα φορέσεις σαν πραγματική fashionista το blazer τις επόμενες εβδομάδες

Όσο ευέλικτο και αν είναι μερικές φορές χρειαζόμαστε έμπνευση για να το φορέσουμε κομψά και να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα σύνολα. Την περίοδο αυτή, όπου ο στιλιστικός κορεσμός μας δυσκολεύει στο χειμερινό ντύσιμο, χρειαζόμαστε όσο περισσότερη έμπνευση είναι δυνατόν. Ως από μηχανής θεός έρχονται τα social media, για να μας προσφέρουν ιδέες και προτάσεις ώστε να φορέσουμε το μαύρο blazer σαν πραγματική fashionista.

Καθώς αναζητούσαμε τα κατάλληλα σύνολα είδαμε το μικρού μήκους βίντεο της Alexx Coll στη διάσημη πλατφόρμα του Tik Tok. Πρόκειται για μία επιτυχημένη fashion influencer που λατρεύει τον μινιμαλισμό και μας δείχνει καθημερινά πως να αναβαθμίσουμε εύκολα και γρήγορα το προσωπικό στιλ μας.

Δες παρακάτω πως θα φορέσεις σαν μία πραγματική fashion influencer το μαύρο blazer.

@alexxcoll

Blazer from @SLATHELABELOFFICIAL 🖤

♬ original sound - AlexxColl

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ