Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φοράει το Τ-shirt σαν μία fashion influencer | Το look που θα δοκιμάσουμε και εμείς

Ένας μοντέρνος συνδυασμός για να αναβαθμίσει το προσωπικό μας στιλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Πολλές ήταν οι στιγμές που στραφήκαμε στα social media για να βρούμε στιλιστική έμνευση τόσο για τα άρθρα όσο και για τις εμφανίσεις μας. Για εμάς εξέχουσα θέση στο style inspo κατέχει το Tik Tok, το οποίο πάντα μάς δίνει προτάσεις συνόλων, αναδεικνύει τάσεις και προσφέρει τους πιο on trend και αξιόπιστους οδηγούς αγοράς. Η εν λόγω πλατφόρμα, μάλιστα, μάς θύμισε τη στιλιστική αξία ενός πολυαγαπημένου κομματιού στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, που έχει ξεχαστεί τον τελευταίο καιρό. Ο λόγος για το T-shirt, ένα πραγματικό staple κάθε συλλογής, είτε αυτή ανήκει σε μία γυναίκα είτε σε έναν άντρα. Από ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες που θυμηθήκαμε το T-shirt, αφού και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποδεικνύει με το πρόσφατο της look, πως είναι ένα ρούχο, που θα φορέσεις ποικιλοτρόπως κάθε σεζόν και χρονιά.

Make it chic | Το T-shirt αναβαθμίζεται στο look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια έχει πολλάκις κεντρίσει το ενδιαφέρον μας με το στιλ της. Η ίδια λατρεύει ρούχα που αναδεικνύουν το σωματότυπο της, τα φλοράλ prints και τα έντονα χρώματα, ενώ έχει μια προτίμηση στις μίνι φούστες. Κάθε της εμφάνιση είναι άκρως θηλυκή και μπορείς εύκολα να την αναδημιουργήσεις με κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, αφού κατά βάση αποτελούνται από staples.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του ''Happy Day'' δημιούργησε ένα ενδιαφέρον σύνολο με πρωταγωνιστή το T-shirt. Συνδυασμένο με ένα leather co-ord σύνολο σε μαύρη απόχρωση αναβαθμίστηκε εντελώς ο casual χαρακτήρας του, ενώ έδωσε μία edgier πινελιά στο look της. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με πέδιλα. Κάπως έτσι αποδεικνύεται πως το T-shirt πάει με τα πάντου και παντού!

Extra Tip

Η κομψότητα και η πολυτέλεια κρίνονται στις λεπτομέρειες ενός συνόλου. Για αυτό το λόγο, λοιπόν, φρόντισε το T-shirt σου να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και το πιο σημαντικό από όλα να είναι σιδερομένο. Αν δείχνει τη χρήση του τότε ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσεις.