Follow us

Sales | Ποιες τσάντες βρίσκονται στη shopping list των συντακτριών μόδας;

Τα σχέδια των τσαντών που έχουν τη ψήφο εμπιστοσύνης μας και απολύτως προσιτές τιμές.

Sales | Ποιες τσάντες βρίσκονται στη shopping list των συντακτριών μόδας; Pixel Formula

Κοιτώντας την γκαρνταρόμπα μας είναι κάπως δύσκολο να ξεχωρίσουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια. Οτιδήποτε έχουμε προσθέσει στα ράφια, τα συρτάρια και τις κρεμάστρες έχει κερδίσει επάξια τη λατρεία μας, και φυσικά τη θέση του στη συλλογή μας. Τα blazers, τα τζιν παντελόνια, τα μάλλινα παλτό αλλά και τα casual πουπουλένια μπουφάν, τα πλεκτά ζεστά ρούχα και τα αξεσουάρ, όπως τα παπούτσια, οι ζώνες, τα φουλάρια και άλλα που έχουμε προσθέσει σε αυτή, είναι κομμάτια που θα αξιοποιούμε κάθε σεζόν. Κριτήρια για την αγορά τους ήταν η ευελιξία, η ποιότητα και η κομψότητα, τα οποία φυσικά μάς βοηθούν να κάνουμε τις καλύτερες και πιο έξυπνες επιλογές. Όμως, έχουμε ένα sweet spot για ένα συγκεκριμένο fashion item που όσο και να επενδύουμε πάνω του, πάντα θα θέλουμε και άλλες εκδοχές του. Ο λόγος για τη τσάντα, το αξεσουάρ που δεν πρόκειται ποτέ να λείψει από καμία μας εμφάνιση τόσο για πρακτικούς λόγους όσο και για στιλιστικούς.

Loading...

Shopping 101 | Σε ποιες τσάντες αξίζει να επενδύσετε τις εκπτώσεις;

Με τις εκπτώσεις να έχουν ξεκινήσει για κάθε brand σκεφτήκαμε πως είναι η ιδανική στιγμή να ανανεώσουμε τη συλλογή μας από τσαντες αλλά και να αντικαταστήσουμε εκείνες που πλέον δείχνουν την εκτεταμένη και έντονη χρήση τους. Έτσι, ξεχυθήκαμε διαδικτυακά στα αγαπημένα μας fashion brands, αναζητώντας τις κατάλληλες προσθήκες που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.

Loading...

''Ποιες είναι αυτές που εντοπίσαμε;'', θα αναρωτιέσαι. Παρακάτω συγκεντρώσαμε ένα σχέδιο για κάθε ώρα της ημέρας, κάθε στιλ και αισθητική. Tote, χιαστί, χειρός ή backpack, όποια τσάντα και αν ψάχνεις θα τη βρεις στην shopping list που δημιουργήσαμε παρακάτω. Φροντίσαμε να συμπεριλαμβάνονται στις εκπτώσεις του εκάστοτε brand, για να έχουν την κατάλληλη προσιτή τιμή για το budget σου αλλά και να αποτελούν την κομψή πινελιά που θα αναβαθμίσει κάθε σου σύνολο.

Editor's Choice:

Trussardi backpack, Tsakiris Mallas

Τσάντα χειρός Guess, e-papoutsia

Τσάντα χειρός ''Le Pliage'' Longchamp, Digalakis

Rebecca Minkoff χιαστί τσάντα, About You

Χιαστή τσάντα, Mango

Τσάντα ώμου με αλυσίδα, Carpisa

Nine West τσάντα χειρός, Haralas

Τσάντα ώμου με δερμάτινη πλέξη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ