Follow us

Μια ωδή στα αγαπημένα μας ελληνικά κοσμήματα που πάντα μας φτιάχνουν τη διάθεση

Τα κοσμήματα που δεν είναι απλά κοσμήματα, είναι "συλλέκτες στιγμών"

MissBloom TEAM
Prigipo Courtesy of Prigipo

Τις προάλλες επιστρέφοντας από τη βόλτα μου στο κέντρο, μια άγνωστη κοπέλα στο μετρό με πλησίασε και μου είπε κοιτάζοντας το κολιέ μου "Και εσύ Πριγκιπώ; Και εγώ!” και αμέσως έπιασε το δικό της κολιέ για να μου το δείξει. Πράγματι, φορούσαμε και οι δύο τα "Palettάκια” μας, όπως συνηθίζω να αποκαλώ τα κοσμήματα με το χαρακτηριστικό χρωματιστό γέμισμα από τη σειρά Palette του πολυαγαπημένου αθηναϊκού brand, PRIGIPO. Χωρίς καν να ξέρω το όνομά της, ένιωσα οικεία γιατί ήξερα και ήξερε ότι μοιραζόμαστε κάτι παραπάνω από ένα κολιέ.

Μια ωδή στα αγαπημένα μας ελληνικά κοσμήματα που πάντα μας φτιάχνουν τη διάθεση
Τσέκαρε όλα τα Palette

Ακριβό ή φθηνό, την πραγματική αξία ενός κοσμήματος την καθορίζει η σύνδεση που έχουμε με αυτό. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό του success story του PRIGIPO. Έχει καταφέρει σε αυτά τα περίπου δέκα χρόνια λειτουργίας του να δημιουργήσει ένα τεράστιο community πιστών "PRIGIPOlovers” που αγαπάνε, φροντίζουν, φωτογραφίζουν, φοράνε αδιάλειπτα και πραγματικά δένονται με τα κοσμήματά του. Είναι η πρώτη τους επιλογή κάθε πρωί όταν ψάχνουν βιαστικά τι θα φορέσουν, αλλά και όταν θέλουν να προσθέσουν λίγο cute sparkle στα νυχτοπερπατήματά τους. Είναι επίσης, το spot που τρέχουν κάθε φορά που ψάχνουν να κάνουν ένα δώρο που θα χαρίσει χαμόγελα.

Courtesy of PRIGIPO
Photo credits: Κωστής Σωχωρίτης

Η δυναμική τους και η επιτυχία τους κρύβεται στο γεγονός ότι μετά από ένα σημείο σταματούν να είναι απλά κοσμήματα. Γι’ αυτό και πολλοί λάτρεις των κοσμημάτων του ελληνικού brand δεν αναφέρονται σε αυτά με χαρακτηρισμούς όπως "τα κολιέ μου, τα δαχτυλίδια μου, τα σκουλαρίκια μου, τα βραχιόλια μου”, αλλά τα αποκαλούν "τα PRIGIPO μου”. Γίνονται επιστεγάσματα των αναμνήσεων και των εμπειριών όποιου τα φοράει. Τον συντροφεύουν σε κάθε στιγμή του -είτε καλή είτε κακή- και λένε τις ιστορίες του. Αυτό είναι που τα κάνει ανεκτίμητα και τα αγαπημένα κομμάτια κάθε ατομικής συλλογής.

Courtesy of PRIGIPO
Ρίξε μια ματιά σε όλα τα δαχτυλίδια του PRIGIPO

Μπορεί η αρχή της ιστορίας τους να ξεκινάει από το εργαστήριο του PRIGIPO, όπου η Καλομοίρα Παπαγεωργίου και η ομάδα της τα φτιάχνουν με πολλή αγάπη, όμως το τέλος της ιστορίας τους "γράφεται” στα χέρια καθενός από εμάς. Και αυτό με έναν περίεργο τρόπο μπορεί να το επιβεβαιώσει όποι@ έχει στη συλλογή τ@ έστω και ένα κόσμημα PRIGIPO.

Prigipo
Όλα τα κολιέ του PRIGIPO εδώ

"Είναι αυτό που έλεγε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στα Φτηνά Τσιγάρα "Είναι συλλέκτες στιγμών”. Μαζεύουν τις ιστορίες των ανθρώπων που τα φορούν και το καθένα κουβαλάει πλέον τις δικές του ιστορίες και όχι μόνο τις ιστορίες των ανθρώπων που τα δημιούργησαν. Έχουμε δει ότι οι άνθρωποι που τα επιλέγουν και τα φοράνε, δεν θεωρούν ότι είναι μόνο ένα αξεσουάρ. Τα συνδέουν με γεγονότα, εμπειρίες και συναισθήματα και αυτό είναι υπέροχο. Θα ακούσεις πολλές φορές να λένε: "Αυτό το αγόρασα τότε που μου συνέβη αυτό ή αυτό το κόσμημα το φορούσα όταν γνώρισα τον ΤαΔε” μας είπε η Καλομοίρα Παπαγεωργίου, ιδρύτρια και σχεδιάστρια του PRIGIPO.

PRIGIPO
Γνώρισε τη σειρά Fine του PRIGIPO (and fall in love)

Και κάτι ακόμα. Πέρα από "συλλέκτες στιγμών”, είναι mood boosters. Κάθε φορά που τα φοράμε μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας θυμίζουν ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε τη μεγάλη σημασία των μικρών πραγμάτων. Είναι όμορφα, ντελικάτα και φινετσάτα χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα. Οι καθαρές γραμμές και η απλότητα των σχεδίων τους έχουν αυτή την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα που τα κάνει να ξεχωρίζουν και να είναι αναγνωρίσιμα από μακριά. Με έναν μαγικό τρόπο ταιριάζουν σε ό,τι στυλ και αν έχεις. Γι’ αυτό και τα PRIGIPO δεν θα τα δεις σε έναν τύπο ανθρώπου. Θα τα δεις σε όλους.

PRIGIPI
Όλα τα κοσμήματα του PRIGIPO


Αυτή ήταν μια ωδή στα αγαπημένα μου κοσμήματα. Γιατί αν δεν μιλήσουμε για αυτά που αγαπάμε, για τι θα μιλήσουμε;

Ρίξε μια ματιά σε όλα τα κοσμήματα του PRIGIPO και βρες αυτό που θα αντιπροσωπεύσει τις δικές σου στιγμές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ