Follow us

Η Φαίη Σκορδά με την ολόσωμη φόρμα που θα πάρεις τώρα και θα φορέσεις όλη την άνοιξη

Ένα διαχρονικό σχέδιο που θα φοράς ξανά και ξανά κάθε χρόνο.

Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει πώς να ντυθείς στις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου NDP

Οι ολόσωμες φόρμες ή αλλιώς τα jumpsuits, όπως θα δεις να αναφέρονται στα e-shops αλλά και στα social media, αποτελούν διαχρονικά κομμάτια με μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Τα θυμόμαστε από την παιδική μας ηλικία στην άχαρη εκδοχή της σαλοπέτας και ίσως να μην ήταν τα αγαπημένα μας ρούχα. Ωστόσο, σήμερα οι σχεδιαστές δίνουν σταθερά την ψήφο εμπιστοσύνης τους στις ολόσωμες φόρμες, σχεδιάζοντας σε κάθε φθινοπωρινή συλλογή τους νέες εκδοχές. Βασικός στόχος τους είναι η ανανέωση του look τους και μέσα από φίνες λεπτομέρειες, διαφορετικές luxury υφές, tailoring και edgy διάθεση μπορούμε να πούμε ότι το καταφέρνουν.

Οι ολόσωμες φόρμες θα σου λύσουν τα χέρια αυτή την περίοδο και θα σου γλυτώσουν αρκετό χρόνο από την πρωινή ρουτίνα σου. Αποτελούν ένα one-piece, είναι συγχρόνως δροσερά και ζεστά και κολακεύουν κάθε σιλουέτα. Για όλους αυτούς τους λόγους και οι Ελληνίδες celebrities τις φοράνε τόσο στην καθημερινότητα τους όσο στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους. Η πιο πρόσφατη είναι αυτή της Φαίης Σκορδά, η οποία φόρεσε την πιο διάσημη εκδοχή της ολόσωμης φόρμας.

Denim Jumpsuit | Η ολόσωμη φόρμα που θα φοράς ξανά και ξανά την άνοιξη

Η Φαίη Σκορδά λατρεύει το glamorous look, τα στενά φορέματα και τις μίνι φούστες αλλά ακόμη και αυτή δεν μπόρεσε να αντισταθεί την στιλιστική αξία της ολόσωμης ντένιμ φόρμας. Η ίδια επέλεξε να φορέσει το εν λόγω ευκολοφόρετο και ευέλικτο κομμάτι στην ανοιχτή washed εκδοχή του και μέσω των αξεσουάρ και του layering το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Η παρουσιάστρια συνδύασε ένα λευκό ζιβάγκο, το οποίο φαινόταν μέσα από τα ανοιχτό φερμουάρ της φόρμας στο μπούστο. Το τοπ πρόσθεσε μεγαλύτερη ζεστασιά στο σύνολο, κάτι που είναι απαραίτητο αυτή την περίοδο. Τα ταμπά αξεσουάρ, η ζώνη με την αγκράφα και οι μπότες με κροκό εφέ, ολοκλήρωσαν το look της προσθέτοντας τις απαραίτητες πινελιές για να γίνει το σύνολο της από ένα απλό look σε ένα street worthy outfit.

Loading...

Οι ολόσωμες ντένιμ φόρμες είναι το ρούχο, που θα φορέσεις τόσο τώρα όσο και την άνοιξη. Η ευελιξία του θα σου προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για να το αξιοποιήσεις. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα σχέδια, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου, καθώς κολακεύουν κάθε σωματότυπο.

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα, Celestino

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα, Mango

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα, About You

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα, Despykboutique

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ