Τα πλεκτά κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις του Pull & Bear

Δεν θα χάσουν ποτέ την στιλιστική αξία τους και εσύ δεν θα χορτάσεις να τα φοράς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι το λιγότερο χαοτική. Τα brands αναμειγνύουν τόσο χειμερινά όσο και καλοκαιρινά κομμάτια στις κρεμάστρες και τα ράφια και αν βρεθείς σε ένα φυσικό κατάστημα είναι σίγουρο, πως το χάος θα σε συνεπάρει. Από την άλλη πλευρά τα e-shops σού τα παρουσιάζουν αρκετά πιο οργανωμένα, όμως εκεί ενέχει ένα άλλο πρόβλημα: Η υπερκατανάλωση και η αγορά fashion items που δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά. Σε μία γενικότερη εικόνα, οι εκπτώσεις χρήζουν έναν ιδιαίτερο χειρισμό. Προτού ξεχυθείς σε ένα ατελείωτο shopping spree είναι καλύτερο για εσένα πρώτα να ακολουθήσεις μερικά βήματα, ώστε να επενδύσεις σωστά το budget σου κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

Αρχικά θα πρέπει να οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου. Ναι, καλά διάβασες πρέπει να την οργανώσεις. Πέρα από το γεγονός πως η τάξη θα σε βοηθήσει αρκετά στη ψυχολογία σου και στο καθημερινό styling, παράλληλα θα συμβάλλει στον εντοπισμό των ελλείψεων. Έτσι θα ανακαλύψεις ποια fashion items χρειάζεσαι, ποια πρέπει να αντικαταστήσεις και ποια να κάνεις πέρα. Έπειτα είναι σημαντικό να γνωρίζεις την αισθητική σου και σε συνδυασμό με τις ανάγκες σου να προχωρήσεις σε αγορές. Με βάση το στιλ σου και τις κοινωνικές περιστάσεις σου θα ψωνίσεις πιο έξυπνα χωρίς να γίνεις έρμαιο των εκπτωτικών καρτελών. Τέλος, επένδυσε σε κομμάτια που θα φορέσεις ξανά και ξανά και δεν έχουν εφήμερο χαρακτήρα.

Shopping at Pull & Bear | Τα κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις

Αφού κάναμε μία εκτενή έρευνα στις συλλογές και τα κομμάτια που βρίσκονται σε super προσφορές καταλήξαμε πως αξίζει να επενδύσεις στα πλεκτά. Αφενός θα σου προσφέρουν ζεστασιά και θαλπωρή αυτές τις κρύες ημέρες και αφετέρου δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και η ποιότητα τους συγκριτικά με την εκπτωτική τιμή τους είναι σίγουρα μία ευκαιρία.

Κάνοντας μία εκτενή έρευνα ξεχωρίσαμε τα πλεκτά κομμάτια του Pull & Bear που πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και θα βρεις σε super τιμές. Φούτερ, πουλόβερ, oversized ζακέτες και γιλέκα σε μία πληθώρα σχεδίων θα βρεις παρακάτω.

Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε τα πλεκτά κομμάτια που δεν θα αποχωρίζεσαι τόσο φέτος όσο και τις επόμενες σεζόν.

Κολεγιακό πουλόβερ με πλέξη cable, λαιμόκοψη V με ριμπ και μακριά μανίκια, Pull & Bear

Ζακέτα από ζακάρ ύφασμα, με διάφορα τυπώματα, λαιμόκοψη V με κλείσιμο με κουμπιά και μακριά μανίκια, Pull & Bear

Πλεκτό γιλέκο με σχέδιο με ρόμβους και λαιμόκοψη V, Pull & Bear

Πουλόβερ basic με πλέξη σενίλ, στρογγυλή λαιμόκοψη και μακριά μανίκια, Pull & Bear

Κοντό πουλόβερ με ανάποδη βελονιά, στρογγυλή λαιμόκοψη και ριμπ λεπτομέρεια, Pull & Bear

Ζακέτα με χοντρή πλέξη, ριμπ λεπτομέρεια και μακριά μανίκια, Pull & Bear

Πλεκτό πουλόβερ με σχέδιο με ρόμβους μπροστά, στρογγυλή λαιμόκοψη, μακριά μανίκια και ριμπ τελειώματα, Pull & Bear