Follow us

Η Δέσποινα Βανδή με το shearling παλτό που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Τα σχέδια που θα προσθέσεις στη συλλογή σου και δεν θα αποχωρίζεσαι αυτή την περίοδο.

Δέσποινα Βανδή Instagram

Η θερμοκρασία μέρα με τη μέρα όλο και πέφτει και κάθε -σχεδόν- σημείο της Ελλάδας ντύνεται στα λευκά αυτή την περίοδο. Ο Ιανουάριος είναι ο πιο κρύος μήνας του χειμώνα, είναι η καρδιά αυτή της εποχής και όσο υπέροχος και αν είναι άλλο τόσο κάνει το καθημερινό ντύσιμο μία δύσκολη υπόθεση. Για να διατηρήσουμε τη ζεστασιά και την άνεση κατά τη διάρκεια του καταλήγουμε να φοράμε πολλά ρούχα και η εμφάνιση μας να χάνει από το υπερβολικό layering σε συνδυασμό με τον όγκο των ρούχων. Ποια είναι η λύση, λοιπόν, για να ντυθούμε σαν πραγματικές fashionistas χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στο στιλ μας; Η Δέσποινα Βανδή έχει την απάντηση σε αυτό το στιλιστικό πρόβλημα.

Shearling Coat | Το παλτό της Δέσποινας Βανδή που αξίζει να κάνεις δικό σου

Μία απόρροια του athleisure look και της πανδημίας ήταν η ανάγκη για άνετα και ζεστά ρούχα, που θα αγκαλιάσουν το σώμα σαν δύο ζεστά χέρια προσφέροντας ταυτόχρονα την απαραίτητη θαλπωρή και το αίσθημα της ασφάλειας. Οι ανάγκες αυτές συνεχίζονται και μετά το πέρας των κατ' οίκον περιορισμών με αποτέλεσμα να δούμε πολλές ''άνετες'' τάσεις στις πασαρέλες μεγάλων οίκων -κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει. Καπιτονέ looks, περισσότερες χαλαρές γραμμές και μία αποδόμηση των αυστηρών και glamorous κομματιών ήταν αυτά που ξεχώρισαν και έχουν ήδη φορεθεί, ενώ τα ρούχα και δη τα παλτό με την shearling επένδυση δικαιωματικά πήραν την πρώτη θέση.

Όπου και αν κοιτάξουμε τα συναντάμε και δεν μας κάνει εντύπωση. Είναι απολύτως ζεστά, κομψά και προσφέρουν την απαραίτητη στιλιστική ευελιξία στο καθημερινό styling. Απόδειξη είναι η πρόσφατη εμφάνιση της επιτυχημένης τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή με ένα shearling μίντι παλτό, το οποίο της πρόσφερε όσα απαιτεί το χειμερινό ντύσιμο χωρίς να προσθέσει αμέτρητα ρούχα.

Η Δέσποινα Βανδή σε χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι, ένα λευκό πουλόβερ με λαιμόκοψη ''V'', μαύρα combat μποτάκια, crossbody τσάντα του οίκου Louis Vuitton, μαύρα γυαλιά ηλίου και το hero piece, το μίντι shearling παλτό, που ολοκλήρωσε μοναδικά το σύνολο της χωρίς να χρειάζονται περισσότερα ζεστά κομμάτια.

Η Δέσποινα Βανδή με το shearling παλτό που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Shopping | Shearling Coat

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα shearling παλτό και τζάκετ για να βρεις το ιδανικό για τις δικές σου ζεστές εμφανίσεις.

Shearling παλτό, About You

Λευκό shearling παλτό, Mango

Shearling μακρύ παλτό, Attrattivo

Shearling παλτό, Zara

Shearling τζάκετ, Stradivarius

Shearling τζάκετ, BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ