Follow us

5 παλτό που φορούν αυτή τη στιγμή τα μοντέλα και οι bloggers

Τα σχέδια των πανωφοριών που δεν λείπουν από καμία εμφάνιση των ενημερωμένων fashionistas.

5 παλτό που φορούν αυτή τη στιγμή τα μοντέλα και οι bloggers Pixel Formula

Για να πάρουμε στιλιστική έμπνευση και να δημιουργήσουμε πραγματικά κομψά και on trend σύνολα, που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της σεζόν, του καιρού και της καθημερινότητας μας, θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις ιέρειες του στιλ. Φυσικά δεν κάνουμε λόγο για τις απανταχού influencers. Όχι, σήμερα θα μιλήσουμε για τις fashion insiders, εκείνες που περπατούν στις Εβδομάδες Μόδας και βλέπουν πρώτες τις συλλογές και τις τάσεις. Ο λόγος για τα μοντέλα και τις fashion bloggers. Μπήκαμε, λοιπόν, στις γκαρνταρόμπες τους και ανακαλύψαμε τα must have του χειμώνα, τα πανωφόρια.

Με τη θερμοκρασία ολοένα να πέφτει πιο πολύ και ο καιρός να είναι κάπως μανιασμένος, τα πανωφόρια τείνουν να μην φεύγουν στιγμή από τις εμφανίσεις μας. Ακόμα και στις εξόδους μας, τα παλτό μας αγκαλιάζουν σφιχτά προσφέροντας ζεστασιά και πολλούς στιλιστικούς πόντους. Ποια είναι, όμως, τα πιο επίκαιρα σχέδια τους; Ποια παλτό δίνουν το παρών στο street style των πιο κομψών και ενημερωμένων fashionistas;

Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε τα παρακάτω.

Τα παλτό που ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις των πιο ενημερωμένων fashionistas

Δερμάτινο Παλτό: Τα εν λόγω κομμάτια επιστρέφουν πιο ανανεωμένα από ποτέ από τα 90s για να προσφέρουν edginess στα looks μας.

Loading...

Μάλλινο Παλτό: Από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, τα μάλλινα παλτό ολοκληρώνουν με στιλ, ζεστασιά και πολυτέλεια κάθε μας εμφάνιση.

Loading...

Cropped Shearling: Μία πιο ανανεωμένη εκδοχή του τζάκετ του πιλότου, όπως λέγεται, το κοντό shearling πανωφόρι είναι σίγουρο πως θα σου προσφέρει τον αέρα που έχουν οι ιέρειες του στιλ ανά τον κόσμο.

Loading...

Quilted Παλτό: Τα καπιτονέ παλτό, που κάποτε δεν ήθελες να τα δεις μπροστά σου, σήμερα είναι από τα πιο hot κομμάτια της σεζόν. Τα πράγματα αλλάζουν και εξελίσσονται και το καπιτονέ πανωφόρι παρουσιάζεται στις πιο κομψές εκδοχές του.

Loading...

Teddy Παλτό: Ίσως και να είναι η πιο cozy πρόταση όσον αφορά τα παλτό της σεζόν, το μακρύ teddy παλτό σε ουδέτερες αποχρώσεις θα σου προσφέρει όχι απλά άνεση αλλά και το coolness του street style.

Loading...

Editor's Choice

Βρες παρακάτω τα ιδανικά παλτό για εσένα.

Παλτό με επένδυση shearling, Zara

Πουπουλένιο μπουφάν διπλής όψης, Helmi

Παλτό από συνθετική γούνα, Marks & Spencer

Μάλλινο παλτό σε κρεμ απόχρωση με ζώνη στη μέση, About You

Καπαρντίνα από δερματίνη με ρυθμιζόμενη μέση & κορδόνια προσαρμογής, Toi Moi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ