Follow us

Top of 2022 | 5 micro τάσεις που θα βλέπεις παντού στο Instagram τη νέα χρονιά

Κράτησε σημειώσεις.

street style Pixel Formula

Η νέα χρονιά έχει μόλις ξεκινήσει και εάν υπάρχει κάτι που έχουμε ήδη συνειδητοποιήσει όσοι ασχολούμαστε με τη μόδα είναι πως πρόκειται να είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά. Η επιστροφή των Y2K τάσεων, η νέα και σύγχρονη έκφραση του sexiness και η άνεση ως βασικός γνώμονας του ντυσίματος είναι μερικά από τα στοιχεία που πρόκειται να μας απασχολήσουν το 2022.

Διαβάστε Επίσης

Εκτός από τις εβδομάδες μόδας και τις νέες τάσεις της μόδας που παρουσιάζουν οίκοι και σχεδιαστές, ένα επιπλέον πολύτιμο "όπλο" για τις fashionistas είναι τα social media. Πλατφόρμες όπως το Instagram, το Tik Tok και συχνά το Youtube παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο τις προτιμήσεις των γυναικών στις τάσεις. Συχνά μάλιστα, αναδεικνύουν κάποια micro trends, τα οποία πολλές φορές έχουν μεγαλύτερη επιτυχία από τις κυρίαρχες τάσεις.

Εμείς κάναμε ένα scroll down στο Instagram και μερικά clicks σε κάποιες διάσημες fashion experts, ώστε να ξεχωρίσουμε εκείνες τις micro τάσεις που πρόκειται να μας απασχολήσουν πολύ το 2022. Τι παρατηρήσαμε;

Τα micro trends του 2022

#1 Αλυσίδες

Loading...

#2 Μίνι φούστες

Loading...

#3 Γιλέκα

Loading...

#4 UGG μπότες

Loading...

#5 Dad καπέλα

Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ